نوشته شده توسط : ali

قارچ میوه ای از تیره رویندگان قارچی است. بیشتر قارچ ها با تشکیل کولونی به جذب مواد مغذی از چوب برگ های فرو افتاده و ترکیبات موجود در خاک می پردازند.محبوب ترین قارچی که امروزه در دنیا مصرف می شود، قارچ های دکمه ای سفید هستند.عده ای دیگر پورتوبلو را به عنوان محبوب ترین و مرغوب ترین قارچ می شناسند، این قارچ نژاد قهوه ای دکمه ای سفید هستند.

•تاریخچه پرورش قارچ

قارچ ها موجوداتی هستند که از گذشته های دور با انسان بوده اند.سوابق فسیلی آن ها به دوران پر کامبرین و دونین بر می گردد.تاریخ مصرف قارچ های خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور بر می گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند.اگر تاریخچه تولید قارچ های خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد، تاریخی چند هزار ساله را می توان برای آن قائل شد.پرورش قارچ های خوراکی به حدود 20 قرن پیش در ژاپن و چین برمی گردد.کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد کشورهای گوناگون جهان با توجه به فرهنگ غذایی طی سال های گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر بیشتر قریب به اتفاق کشورهای دنیا آن را به عنوان محصولی کشاورزی و باغی قلمداد می کنند و حتی به منظور توسعه هر چه بیشتر تولید و مصرف آن برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آن اجرا می کنند و سالانه هزینه های بسیاری را به تحقیقات مربوط به آن اختصاص می دهند.در این میان، کشورهای آمریکایی، اروپایی، آسیایی و آفریقایی هر کدام به صورتی نسبت به توسعه همه جانبه آن اقدام می کنند.در بعضی کشورها با توجه به فرهنگ غذایی، میزان مصرف برخی قارچ ها بر دیگران پیشی گرفته و تولید آن گونه خاص، بیشتر است.

• فواید قارچ

قارچ یک ماده غذایی سالم است که سبب می شود با خوردن آن احساس سیری کنید.نتایج برخی از تحقیقات نشان می دهد افزایش مصرف غذاهای کم کالری که ارزش غذایی بالایی دارند (مانند قارچ) می توانند جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشند.قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد.ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هر چه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.قارچ ها انسولین طبیعی و آنزیم هایی دارند که سبب شکسته شدن قند یا نشاسته موجود در غذاها می شوند.علاوه بر این قارچ ها ترکیباتی دارند که در بهبود عملکرد پانکراس، کبد و سایر غدد هورمونی درون ریز تاثیر دارند قارچ های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می توانند در کنار سبزیجات پر خاصیت میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده ها شوند.قارچ ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند.گروهی از ویتامین ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و... هم در قارچ ها وجود دارد.

• برند :

برند، نمانام یا نام تجاری : یک نام، عبارت، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری است که مشخص کننده خدمات یا محصولی خاص باشد که به وسیله آن از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز می گردد.

• مزایای ثبت جهانی برند :

- در بازرایابی بین المللی و یا مذاکرات تجاری، طرف های قرارداد، به شما به عنوان شرکتی با برنامه های بلند مدت و قدمتی طولانی نگاه می کنند.
- از ربوده شدن یا سوء استفاده از طرح و ایده خود جلوگیری می کنید.
- ارزش نام و شرکت خود را چندین برابر بالا می برید.
- راه هر گونه سوء استفاده را می بندید.

• ثبت برند قارچ

با توجه به توضیحاتی که در مورد قارچ، این ماده ارزشمند داده شد علاقه مندانی که قصد ثبت برند قارچ را دارند در ابتدا باید بدانند که محصولی که می خواهند تولید کنند در کدام طبقه از تقسیم بندی اداره علامت تجاری قرار دارد. با توجه به ارزش علائم تجاری و اهمیتی که یک علامت تجاری ممکن است در تعیین میزان موفقیت یک محصول در بازار داشته باشد، تضمین اینکه در بازارهای مربوط به ثبت رسیده باشد بسیار ضروری است،همچنین لازم به یادآوری است که برای ثبت برند قارچ ارائه مجوز از جمله کارت بازرگانی، جواز تاسیس صنایع یا پروانه کسب لازم و ضروری می باشد.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت برند قارچ :

شخص حقیقی :
1- تصویر شناسنامه و کارت ملی
2- تصویر کارت بازرگانی ( در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد).
3- کپی مجوز فعالیت(جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی).
شخص حقوقی :
1- کپی شناسنامه و کارت ملی
2- تصویر روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد).
3- کپی مجوز فعالیت(جواز تاسیس، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی، پروانه بهره برداری و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولت).
4- تصویر کارت بازرگانی

• مراحل ثبت برند قارچ :

مراحل درخواست ثبت برند یا علامت تجاری به صورت اینترنتی انجام می شود، که در ذیل به این مراحل اشاره می کنیم.
_ ابتدا وارد سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شوید.و از آنجا به قسمت اداره ثبت علائم تجاری وارد شوید و تقاضای ثبت اظهارنامه علامت را کامل کنید.
_بعد از پر کردن اظهارنامه، کد رهگیری از طریق سیستم به شما داده می شود و سپس باید نسبت به پرداخت الکترونیکی هزینه اظهارنامه اقدام نمایید.
_در صورت کامل بودن مدارک و تکراری نبودن علامت مورد درخواست به آدرس ایمیل شما ایمیلی مبنی بر بلامانع بودن ثبت علامت ارسال می شود وگاهی ممکن است از طریق پیامک نیز به شما اطلاع رسانی شود.
_ چنانچه نقصی در مدارک باشد برای شما ابلاغ رفع نقص ارسال می شود، در صورتی که ثبت علامت تجاری بلامانع باشد از طریق ایمیل یا پیامک، بلامانع بودن ثبت علامت به شخص یا نماینده او ابلاغ می شود و نامه پیش نویس آگهی روزنامه رسمی ضمن آن ارسال می شود. بعد از روز تحویل مدارک به سایت مراجعه و در قسمت خلاصه پرونده با ابلاغی که اداره ثبت علامت برای روزنامه رسمی زده است وارد سایت روزنامه رسمی بشوید وهزینه نشر آگهی را بپردازید. پس از سپری شدن این مراحل در گام نهایی باید با در دست داشتن پرینت نامه آگهی تقاضانامه آگهی تقاضای ثبت که بار اول اداره ثبت به شما ابلاغ کرده است به اداره ثبت علامت مراجعه و با تحویل و دادن رسید دریافت نسخه ای فیزیکی علامت ثبت شده خود را تحویل بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

مجسمه سازی:

مجسمه سازی به انگلیسی Sculpture خوانده می شود که از کلمه Sculper به معنی تراشیدن مشتق شده است.در حالی که مجسمه سازی فقط تراشیدن نیست بلکه فرم دادن شی ای است که ماده اولیه آن سنگ،موم چوب یا فلز باشد.

• تاریخچه مجسمه سازی

مجسمه سازی قبل از پیدایش قدیمی ترین تمدن ها وجود داشته است، حتی شواهدی از آن از تمدن غارنشینان به دست آمده است.مثلاَ یکی از حجاری های بسیار زیبای قبایل مایاها در پرو.
در همه اعصار و قرون هنر مجسمه سازی به علت مواد اولیه آن که اکثرا سنگ و چوب است به هنری با شکوه و با اصالت بدل شده است و در برخی موارد شناسنامه ای برای هویت و طرز زندگی تمدنها شده است.مجسمه سازی با مذهب ارتباط مستقیم داشت چنان که پیکره هایی که از تمدن های باستانی، مصر، هند، چین و مایاها باقی مانده نشان می دهد مذهب در تحول و تکامل این هنر نقش اساسی دارد.شاهان آشوری پیکر تراشی را وسیله ای برای بزرگ جلوه دادن اعمال خود قرار دادند.

• مجسمه سازی در ایران

ایرانیان که در تمام رشته های هنری تزئینی مانند نقاشی، سنگتراشی، منبت کاری، و غیره مهارت فوق العاده به خرج داده اند در فن مجسمه سازی نیز علاقه زیادی از خود نشان داده اند. مجسمه مکشوفی در شمی (از نواحی لرستان) بزرگترین مجسمه ای است که تا کنون در خاک ایران پیدا شده، و تنها مجسمه برنزی بزرگی است که از دوران های قدیم ایرانیان به یادگار باقی مانده است. ولی مجسمه های کوچک خصوصاَ از عهد اشکانیان و ساسانیان در کشور ما زیاد ساخته شده و تمام خصوصیات پیکر تراشی ایران نیز در این مجسمه های کوچک دیده می شود.
در عصر حاضر مجسمه سازی به علت پیشرفت علم و تکنولوژی و پدیدار شدن جوامع صنعتی دگرگونی زیادی پیدا کرد و از یک هنر صرف و تفننی به صنعتی عجین شده با سایر رشته ها مثل دکوراسیون و معماری درآمد.از پدیده های جالب هنری در قرن حاضر و قرن بیستم پیدایش، گسترش و رخنه سبک کوبیسم در مجسمه سازی بود که اولین بار الکساندر آرچی پنکو بود که از سال 1911 آثار جالبی به وجود آورد. به هر حال در مجسمه سازی نوین عناصری مانند چوب، آهن، حلبی، طلا، جواهر، شیشه، نخ، پارچه و... به کار می رود که در این بین مجسمه های فلزی جلب توجه بیشتری می کنند و شاید علاقه مندان بیشتری نیز داشته باشند.

• ثبت شرکت تولید مجسمه

مهم ترین مبحث برای ثبت شرکت، تعیین موضوع شرکت می باشد، مطابق بند 2 اساسنامه، تعیین موضوع فعالیت هر شرکت نشان دهنده هویت آن شرکت است بر این اساس موضوع فعالیت شرکت تولید مجسمه در زمینه های تولید و پخش انواع مجسمه های تزئینی باید قید گردد.
برای ثبت شرکت تولید مجسمه می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های شرکت سهامی خاص و یا شرکت با مسئولیت محدود اقدام نمود.برای آشنایی بیشتر به شرح مختصری درباره این دو شرکت و سپس شرایط و مدارک لازم جهت ثبت آنها می پردازیم.

• شرکت سهامی خاص :

شرکت هایی هستند که سرمایه آنها به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است.مقدار سرمایه لازم در این شرکت ها نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد.توجه داشته باشید که حتما باید عبارت سهامی خاص قبل یا بعد از نام شرکت به صورت واضح قید گردد.

• شرایط لازم جهت ثبت شرکت دامپروری سهامی خاص :

    پرداخت نقدی حداقل 35% از سرمایه به صورت نقدی
    حداقل میزان سرمایه یک میلیون ریال
    حداقل وجود 3 نفر عضو

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دامپروری سهامی خاص :

_ تصویر برابر اصل شده شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
_ ارائه گواهی پرداخت حداقل 35 درصد از سرمایه شرکت
_ اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری تهیه شده از مراکز پلیس + 10
_ دونسخه اظهارنامه تکمیل شده شرکت سهامی خاص و امضاء ذیل آن توسط سهامداران
_ دو جلد اساسنامه شرکت سهامی خاص و امضاء ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران
_ دونسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد
_ دوبرگ صورتجلسه هیأت مدیره که به امضاء مدیران منتخب رسیده باشد
_ اخذ مجوز در صورت نیاز به صدور مجوز.

• شرکت با مسئولیت محدود :

شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است، در اسم شرکت باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود.
" فایده ای که شرکت های با مسئولیت محدود دارند این است که شرکت های سهامی غالباً احتیاج به سرمایه های مهم دارند و ناچارند شریک زیاد داشته باشند به این جهت مقررات زیادی درباره آنها وضع شده که رعایت تمام آنها از عهده اشخاصی که می خواهند شرکاء محدودی داشته باشند خارج است؛ این قبیل شرکت ها از اشخاصی تشکیل می شود که با یکدیگر دوست و یا همکارند و در حقیقت شرکت فامیلی است، از آن قیود تا اندازه ای آزاد است. "

• شرایط لازم جهت ثبت شرکت دامپروری با مسئولیت محدود :

    حداقل سرمایه مبلغ 100.000 تومان
    وجود حداقل 2 نفر عضو
    تعهد به پرداخت کل سرمایه به طور نقدی

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دامپروری با مسئولیت محدود :

_ 2برگ تقاضانامه
_ 2 نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
_ 2جلد اساسنامه و امضای ذیل صفحات آن توسط سهامداران
_ گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
_ تصویر کارت ملی و شناسنامه شرکاء و مدیران
_ اخذ و ارائه مجوز در صورت نیاز بنا به اعلان کارشناس اداره ثبت شرکت ها



:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

در آغاز به نظر لازم می رسد یادآوری کنیم :
-  تا زمانی که انحلال شرکت تعاونی در مرجع ثبت شرکت ها ثبت نشده باشد، هر تصمیم یا اقدامی برای تصفیه امور آن بی اعتبار است.
- تا خاتمه امر تصفیه، شخصیت حقوقی شرکت یا اتحادیه تعاونی برای اجرای امور مربوط به تصفیه باقی می ماند و هر گاه برای اجرای تعهدات تعاونی معاملات جدیدی لازم باشد، مدیران تصفیه ، آن را ترتیب می دهند.
- شرکت یا اتحادیه تعاونی به محض انحلال، در حال تصفیه محسوب می شود و باید به دنبال نام آن همه جا عبارت " در حال تصفیه " ذکر شود. همچنین لازم است نام مدیران تصفیه در کلیه اوراق و آگهی های مربوط به تعاونی قید شود.

    تصفیه و هیئت تصفیه

تصفیه عبارت است از انجام امور مربوط به شرکت یا اتحادیه تعاونی منحل شده، به شرح ذیل :
- خاتمه دادن به کارهای جاری ؛
- اجرای تعهدات موجود ؛
- وصول مطالبات ؛
- تعیین بدهی ها ؛
- تقسیم دارایی .
هیئت تصفیه مرکب از سه نفر است که آن ها را مجمع عمومی فوق العاده یا وزارت تعاون که تصمیم به انحلال شرکت یا اتحادیه تعاونی می گیرد، تعیین  به مرجع ثبت شرکت ها معرفی شوند انتخاب و معرفی آن ها باید ظرف یک ماه از تاریخ انحلال تعاونی صورت گیرد.
آخرین هیئت مدیره شرکت یا اتحادیه تعاونی و هیئت تصفیه آن مکلف اند بلافاصله پس از ثبت انحلال، ضمن تنظیم صورت مجلس، اقدام به تحویل و تحول تعاونی کرده و اعضای هیئت تصفیه سمت خود را تصدی نمایند. در صورتی که هیئت مدیره مزبور از انجام تحویل و تحول استنکاف یا قصور کند، هیئت تصفیه با نظارت نماینده وزارت تعاون به تصدی سمت خود و شروع امر تصفیه اقدام می نماید؛ ولی این امر به هیچ وجه رافع مسئولیت هیئت مدیره قبل از انحلال نمی باشد.
از تاریخ تعیین هیئت تصفیه، اختیارات مدیران تعاونی خاتمه می یابد و تصفیه شروع می شود. هیئت تصفیه نماینده قانونی تعاونی در حال تصفیه است و کلیه اختیارات لازم را برای امر تصفیه حتی از طریق اقامه دعوی و ارجاع به داوری و حق سازش داراست و می تواند برای طرح دعاوی و دفاع، وکیل تعیین کند.
محدود کردن اختیارات هیئت تصفیه باطل و کان لم یکن است. هیئت تصفیه می تواند امور اجرایی مربوط به تصفیه را بین اعضای خود تقسیم نماید یا یکی از اعضای هیئت را به عنوان مسئول اجرای مصوبه های هیئت تعیین کند.
هر گونه تغییر در سمت و امضاهای اعضای هیئت تصفیه باید پس از تصویب هیئت تصفیه به مرجع ثبت شرکت جهت ثبت ارسال و نسخه ای نیز به وزارت تعاون تسلیم شود.
مدت ماموریت هیئت تصفیه نباید از دو سال تجاوز کند. اگر تا پایان ماموریت، کار تصفیه خاتمه نیابد، هیئت تصفیه باید با ذکر علل و دلایل خاتمه نیافتن تصفیه امور، مهلت اضافی لازم برای خاتمه دادن به امر تصفیه و تدابیر مورد نظر برای پایان دادن به امر تصفیه را از مرجعی که وی را تعیین کرده است خواستار شود. مرجعی که هیئت تصفیه یا هر یک از اعضای آن را تعیین کرده است، می تواند آن را عزل کند.
در صورت فوت، استعفا یا ممنوعیت قانونی اعضای هیئت تصفیه، مجمع عمومی شرکت یا اتحادیه تعاونی باید ظرف یک ماه برای تعیین جانشین اقدام کند، در غیراین صورت وزارت تعاون می تواند پس از پایان مهلت مذکور راساَ جانشین را تعیین کند. در هر دو حال باید عضو یا اعضای جانشین به مرجع ثبت شرکت معرفی شوند. تا زمانی که عضو یا اعضای جانشین تعیین و به مرجع ثبت شرکت یا اتحادیه معرفی نشده اند، عضو یا اعضای مستعفی هیئت تصفیه همچنان مکلف به انجام وظیفه خود می باشند.
در مدت تصفیه هر گاه تشکیل مجمع عمومی شرکت یا اتحادیه تعاونی در حال تصفیه لازم باشد، دعوت آن برعهده هیئت تصفیه است. مقررات مربوط به دعوت و تشکیل مجمع، مانند زمان قبل از انحلال است.
اعضای هیئت تصفیه می توانند کارمزد دریافت کنند. تعیین کارمزد اعضای هیئت تصفیه منتخب مجمع عمومی فوق العاده بر عهده همان مجمع است. وزارت تعاون، در صورتی که مجمع مذکور کارمزد اعضای هیئت تصفیه را تعیین نکرده باشد و نیز در مورد کارمزد هیئت تصفیه ای که خود تعیین کرده است، راساَ اقدام می کند. کارمزد مذکور از اموال تعاونی در حال تصفیه پرداخت می شود.
اعضای شرکت یا اتحادیه تعاونی که قبل از انحلال به تجویز ماده 10 قانون بخش تعاونی بر کلیه امور تعاونی حق نظارت داشتند، در مدت تصفیه نیز حق دارند از عملیات و حساب ها کسب اطلاع کنند.
مادام که کار تصفیه خاتمه نافته است، هیئت تصفیه باید همه ساله مجمع عمومی عادی تعاونی را با رعایت شرایط و تشریفاتی که در قانون و اساسنامه پیش بینی شده است، دعوت کند و صورت دارایی ، ترازنامه و حساب سود و زیان و عملیات خود را به ضمیمه گزارشی حاکی از اعمالی که تا آن موقع انجام داده است، به مجمع عمومی مذکور تسلیم کند. هر گاه مجمع عمومی دو بار با رعایت شرایط و تشریفات مقرر دعوت شده ولی تشکیل نشود یا اینکه تشکیل شود ولی نتواند تصمیم بگیرد، هیئت تصفیه باید گزارش خود و صورت حساب های مذکور را به طریقی که در اساسنامه تعاونی پیش بینی شده است، به اطلاع اعضا برساند.
هیئت تصفیه و هر یک از اعضای آن می توانند استعفا دهند ؛ در این صورت اگر منتخب مجمع عمومی فوق العاده تعاونی باشند، باید مجمع عمومی را برای اعلام استعفای خود و تعیین جانشین دعوت کنند. در صورتی که مجمع عمومی تشکیل نشود یا نتواند جانشین انتخاب کند و نیز در موردی که هیئت تصفیه را وزارت تعاون تعیین کرده باشد، لازم است استعفا به وزارت تعاون تسلیم شود. در هر صورت تا هنگامی که جانشین تعیین نشده و مراتب به مرجع ثبت شرکت اعلام نگردیده باشد، مستعفی مکلف به حضور و عمل به وظایف است.
پس از ختم تصفیه و انجام تعهدات و تادیه کلیه دیون، دارایی شرکت یا اتحادیه تعاونی، بدواَ برای بازپرداخت مبلغ اسمی سهام به اعضای تعاونی به مصرف می رسد و مازاد – در صورتی که موجود باشد – به نسبت سهام بین اعضا تقسیم می شود. هیئت تصفیه مکلف است ظزف یک ماه پس از ختم تصفیه ، پایان یافتن آن را به مرجع ثبت مربوط اعلام کند.
دفاتر و اسناد و مدارک شرکت یا اتحادیه تعاونی تصفیه شده باید تا ده سال از تاریخ اعلام ختم تصفیه محفوظ بماند، به این منظور هیئت تصفیه باید مقارن اعلام ختم تصفیه به مرجع ثبت مربوط، دفاتر و اسناد و مدارک را نیز به مرجع ثبت تحویل دهد تا در آنجا نگهداری شود و برای مراجعه اشخاص ذی نفع در دسترس باشد.



:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

یکی از مشکلات حقوقی در جامعه، که خیلی از شهروندان به نوعی با آن درگیر هستند، " دعاوی مربوط به چک و چک های برگشتی " است. در صورتی که چک بنا به دلایلی با گواهی عدم پرداخت از سوی بانک مواجه شود، دارنده ی چک برای مطالبه وجه آن و رسیدن به حقوق خود، می تواند از طرق ذیل اقدام کند :

    اقدام از طریق دایره ی اجرای ثبت

با توجه به این که چک " در حکم اسناد لازم الاجرا " است؛ لذا ، دارنده ی چک می تواند از طریق دایره ی اجرای ثبت درخواست صدور اجراییه علیه صادرکننده ی چک نماید. ( ماده ی 2 قانون صدور چک )
البته، اقدام ثبتی از طریق ادارات ثبت اسناد و املاک، نیازمند وجود و تحقق شرایطی است. از جمله این شرایط ، می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
1- فقط علیه صادرکننده ی چک امکان پذیر است.
2- باید مطابقت امضای چک با نمونه امضای صادرکننده در بانک، گواهی شده باشد.
3- صادرکننده ی چک اموالی داشته باشد، و دارنده ی چک نیز آن اموال را به اجرای ثبت معرفی کند.
4- به علاوه، نیازمند پرداخت نیم عشر اجرایی از سوی دارنده ی چک است.
5- ضمن این که، لاشه ی چک هم در این مرحله، از دارنده ی چک دریافت می شود.

    اقدام از طریق تقدیم شکایت کیفری

با توجه به قانون صدور چک با اصلاحات سال 1382، دارنده ی چک می تواند بعد از دریافت گواهی عدم پرداخت از بانک مربوط، به طرفیت صادرکننده ی چک ، اقدام به طرح شکایت کیفری کند. البته ، طرح شکایت کیفری منوط به این است که دارنده چک مواعد شش ماهه را رعایت کرده باشد. یعنی :
اولاَ : ظرف شش ماه از تاریخ صدور چک، برای وصول وجه آن به بانک مراجعه کرده باشد.
ثانیاَ : بعد از مراجعه به بانک و دریافت گواهی عدم پرداخت، اقدام به طرح شکایت کیفری کند. ( ماده 11 قانون صدور چک )
بدیهی است که، شکایت کیفری فقط علیه صادرکننده ی چک امکان پذیر است و بنابراین علیه سایر اشخاص یعنی ضامن و ظهرنویس نمی توان اقدام به شکایت کیفری کرد.
از طرفی، براساس اصلاحات قانون صدور چک در سال 1382، چک های وعده دار ، بدون تاریخ ، سفید امضا، مشروط و بابت تضمین انجام معامله، فاقد جنبه های کیفری اعلام شده است.
بنابراین، در صورتی که هر کدام از این موارد، اثبات شود در آن صورت، طرح شکایت کیفری  به نتیجه نخواهد رسید . چرا که ، در این موارد صادرکننده ی چک قابل تعقیب کیفری نیست. ( ماده 13 قانون صدور چک ) . در نتیجه، اقدام به صدور چک از سوی صادرکننده و برگشت آن توسط دارنده، در صورتی دارای اوصاف کیفری می باشد که فرضاَ به تاریخ روز بوده، و بدون وعده صادر شده باشد، و از طرفی، سایر شرایط نیز رعایت گردیده باشد.

    اقامه دعوای تجاری از طریق تقدیم دادخواست

با توجه به این که ، چک همانند سفته و برات از جمله " اسناد تجاری " مندرج در قانون تجارت محسوب می شود، بنابراین، دارنده ی چک می تواند علیه همه مسئولین اعم از صادرکننده و ظهرنویسان، تحت شرایطی با تقدیم دادخواست مربوط، اقامه دعوای تجاری کند.
اقامه دعوای تجاری، دارای مزایایی است که این مزایا از قرار ذیل می باشد :
اولاَ- اقامه دعئا علیه همه مسئولین ، از جمله ظهرنویسان امکان پذیر است.
ثانیاَ- صدور قرار تامین خواسته بدون تودیع خسارات احتمالی صورت می گیرد.
گفتنی است که، اقامه دعوای تجاری از سوی دارنده چک ، دارای شرایطی است.
از جمله این شرایط، می توان به دو مورد ذیل اشاره کرد :
1- گواهی عدم پرداخت ؛ ( که این گواهی، جایگزین واخواست در سفته و برات می باشد ) ، باید در ظرف پانزده روز یا چهل و پنج روز یا چهار ماه از تاریخ صدور چک ( برحسب مورد ) ، اخذ شده باشد. ( مواد 315 و 317 قانون تجارت ).
2- در ظرف یک سال یا دو سال ( برحسب مورد ) ، از تاریخ اخذ گواهی عدم پرداخت، اقدام به تقدیم دادخواست شود. ( مواد 286 و 287 قانون تجارت )
3- اقامه ی دعوای مدنی از طریق تقدیم دادخواست :
دارنده ی چک ، در هر حال، حق اقامه دعوا علیه صادرکننده چک را دارد که این امر، با تقدیم دادخواست به دادگاه های عمومی حقوقی و طبق تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی صورت می گیرد و عموماَ دارندگان چک از این روش، به عنوان آخرین مرحله استفاده می کنند.



:: بازدید از این مطلب : 254
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

به محض انحلال شرکت و ورود شرکت به روند تصفیه، کارکرد و اختیارات و وظایف همه ارگان های دست اندر کار از جمله مدیران تصفیه محدود به عملیات تصفیه خواهد بود. ماده 212 لایحه اصلاحی قانون تجارت 1347 ضمن بیان قاعده اختیارات مدیران تصفیه، محدود نمودن اختیارات ایشان را فاقد ارزش قانونی دانسته است :
" مدیران تصفیه نماینده شرکت در حال تصفیه بوده و کلیه اختیارات لازم را جهت امر تصفیه حتی از طریق طرح دعوی و ارجاع به داوری و حق سازش دارا می باشند و می توانند برای طرح دعاوی و دفاع از دعاوی وکیل تعیین نمایند. محدود کردن اختیارات مدیران تصفیه باطل و کان لم یکن است ".

    ارکان شرکت بامسئولیت محدود در حال تصفیه و کارکرد آن ها

قانون گذار از میان سه جزء ساختاری شرکت، یعنی رکن تصمیم گیرنده ، ارکان اداره کننده ( مدیران ) و ارکان نظارتی ( بازرسان ) ، تنها به رکن دوم یعنی مدیران تحت عنوان متصدیان تصفیه اشاره نموده است.
در نتیجه، باید بر آن بود که تصمیمات دوره تصفیه شرکت بامسئولیت محدود، همانند زمان فعالیت آن، مشمول شیوه و حد نصاب مندرج در ماده 106 قانون تجارت، یعنی اکثریت دست کم نیمی از سرمایه است و چنانچه در نوبت اول این حد نصاب به دست نیاید، شرکا دوباره دعوت شده و این بار اکثریت عددی ملاک تصمیم گیری خواهد بود. با توجه به آنکه تصمیمات دوره تصفیه همگی در زمره امور عادی ناظر به کار تصفیه قرار دارند، بنابراین، باید حد نصاب ماده 106 مرقوم را که برای موارد عادی مقرر شده، تنها ملاک تصمیم گیری شرکا در دوره تصفیه به شمار آورد.
مدیران یا متصدیان تصفیه و جایگاه ایشان با وسواس بیشتری در قانون تجارت مورد توجه قرار گرفته است. مطابق ماده 213 قانون تجارت، امر تصفیه بر دوش مدیران دوره حیات شرکت قرار دارد. با این حال امکان پیش بینی خلاف حکم بالا در اساسنامه یا با تصمیم مجمع عمومی شرکت تجویز شده است. مقنن در ماده بعد به روشنی از وظیفه و اختیارات متصدیان امر تصفیه به شرح ذیل سخن می گوید :
" وظیفه و اختیارات متصدیان تصفیه در شرکت سهامی و شرکت های بامسئولیت محدود و تعاونی به ترتیبی است که در ماده 207 مقرر شده با این تفاوت که حق اصلاح و تعیین حکم برای متصدیان تصفیه این شرکت ها ( به استثنای مورد حکمت اجباری ) فقط وقتی خواهد بود که اساسنامه یا مجمع این حق را به آن ها داده باشد ".
در نتیجه، انجام کارهای نیمه تمام ، تکمیل تعهدات شرکت، پرداخت دیون و دریافت بستانکاری های آن، کارکرد اصلی متصدیان ( مدیران ) تصفیه به شمار می رود. چنانچه معاملات و تعهدات شرکت ناتمام باشد و برای اتمام آن ها معامله و عمل حقوقی جدیدی ضرورت داشته باشد، متصدیان تصفیه مکلف به انجام آن خواهند بود.
در صورتی که از گذشته دعوایی له و یا علیه شرکت مطرح بوده باشد و یا پس از اعلام انحلال طرح گردد، متصدی تصفیه شخصاَ وکیل وارد دعوی خواهد شد.
علاوه بر وظایف بالا، تقسیم دارایی شرکت و منظور نمودن دیون شرکت که حال نشده و نیز نگهداری مبالغ مورد اختلاف شرکا در حساب شرکت تا رفع اختلاف، از دیگر تکالیف متصدیان تصفیه محسوب می گردند.
در ارتباط با جایگاه بازرس یا ناظر برای دوره تصفیه، باید بر این نکته تاکید نمود که با توجه به الزامی نبودن ناظر برای دوره فعالیت شرکت بامسئولیت محدود، جز در صورت تجاوز شمار شرکا از 12 عضو، و نیز با لحاظ سکوت قانون گذار در این خصوص، بی تردید پیش بینی یا تعیین ناظر برای دوره انحلال همانند زمان فعالیت شرکت اختیاری است.
در صورت پیش بینی ناظر برای دوره تصفیه، اگر وظایف و اختیارات وی در اساسنامه تعریف نشده باشد، رسیدگی به عملیات تصفیه و نظارت بر تسویه دیون و مطالبات شرکت و اعلام روند تصفیه به مجمع شرکا، مهم ترین کارکرد ناظر خواهد بود.
آخرین اقدامی که در قانون تجارت جهت تصفیه شرکت بامسئولیت محدود مقرر شده، تسلیم دفاتر شرکت منحله به اداره ثبت ( شرکت ها ) محل جهت نگهداری به مدت 10 سال است.



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

  سیستم اولین ثبت

چنانچه دو یا چند نفر به طور مستقل طرح واحدی را طراحی کرده باشند در اینکه کدامیک از آن ها حق ثبت طرح را دارند در قوانین ملی کشورها رویه ها می تواند متفاوت باشد.
یکی از رویه ها این است که کسی قبل از دیگری یا دیگران مبادرت به طراحی کرده است، طراح محسوب و حق ثبت طرح صنعتی را دارا می باشد. به عبارت دیگر شخصی که قبل از دیگری یا دیگران طرح را طراحی کرده است، حق ثبت آن را دارد ولو اینکه شخص یا اشخاص دیگری قبل از او اظهارنامه ثبت طرح صنعتی را به اداره مربوط تسلیم کرده باشند. این نظام را می توان نظام اولین طراح نامید.
نظام دیگر همان نظام اولین ثبت است که به موجب آن شخصی که قبل از دیگری یا دیگران اظهارنامه خود را به ثبت می رساند، طراح محسوب و حق ثبت طرح صنعتی را دارد ولو اینکه شخص یا اشخاصی قبل از او مبادرت به طراحی طرح کرده باشند.
در نظام اخیر اصولاَ این حق به طراح واقعی داده شده است که به محکمه ذیصلاح مراجعه و با ارائه ادله متقن نسبت به ابطال طرح صنعتی ثبت شده اقدام کند.
البته لازم به ذکر است که اگرچه نظام اولین طراح و اعطای حق ثبت طرح به طراح واقعی با قاعده انصاف و عدالت انطباق بیشتری دارد لیکن مشکلات اجرایی و تبعات منفی قبول این نظام به حدی است که در کشورها استقبال چندانی از آن به عمل نیامده است و در کشورهایی که داری نظام اولین طراح هستند طراحان باید کلیه مراحل طراحی را ثبت و ضبط تا در زمان تسلیم اظهارنامه و همچنین در مقام اثبات بتوانند به آن ها استناد کنند.
بر عکس نظام اولین طراح، نظام اولین ثبت در حوزه طرح های صنعتی همانند اختراعات می توانند از مشکلات عملی کمتری برخوردار باشد؛ زیرا همیشه آسان نیست که تاریخ ابداع و ایجاد طراح را بتوان تشخیص داد، در صورتیکه تاریخ اولین ثبت به خوبی قابل تمییز و تشخیص است و از حیث اجرایی و اثباتی با مشکلات کمتری مواجه است.
در خاتمه ذکر این نکات ضروری به نظر می رسد :
1- پدید آورنده طرح یا قائم مقام وی حق برخورداری از حمایت حقوقی مربوط به طرح را دارا می باشد. این حق به عنوان یک اصل باید پذیرفته شود. به عبارت دیگر، اصل این است که حقوق انحصاری مربوط به طرح متعلق به پدید آورنده یا قائم مقام قانونی وی می باشد.
2- پدید آورنده طرح کسی است که قبل از دیگری یا دیگران اظهارنامه خود را به ثبت می رساند یا در این زمینه ، دارای حق تقدم باشد.
3- از مجموع مواد مربوط به قانون ثبت اختراعات ، طرح های صنعتی و علائم تجاری مصوب 1386 و آیین نامه اجرایی مربوط ، اینطور استنباط می گردد که نظام مالکیت صنعتی ایران در حوزه طرح های صنعتی همانند اختراعات ، نظام اولین ثبت را پذیرفته است و از دیدگاه این نظام، پدید آورنده طرح کسی است که اظهارنامه ثبت طرح را برای اولین بار به مرجع ثبت تسلیم کرده است.
البته خلاف این فرض قابل اثبات است؛ بدین توضیح که پدید آورنده واقعی طرح می تواند دادخواست ابطال طرح صنعتی را علیه کسی که طرح او را به ثبت رسانده است به مرجع ذیصلاح قانونی تسلیم کند.
مقرره فوق در قسمت اخیر ماده 29 قانون مصوب 1386 و مواد 102 و 103 آیین نامه اجرایی مصوب 1387 مورد تاکید قرار گرفته است. به موجب مواد یاد شده یکی از مصادیق ابطال طرح صنعتی این است که کسی که طرح صنعتی به نام وی ثبت شده است پدید آورنده آن طرح یا قائم مقام قانونی او نباشد در این صورت همان طور که گفتیم ذینفع و پدید آورنده واقعی می تواند دادخواست ابطال طرح صنعتی ثبت شده را علیه کسی که طرح را برخلاف واقع به ثبت رسانده است، به مرجع قضایی مقرره در ماده 59 قانون مصوب 1386 تسلیم کند.
در مواد 102 و 103 آیین نامه نیز در رابطه با تشریفات تسلیم دادخواست و طرح دعوی مقرراتی آمده است .
علاوه بر مواد فوق، بند ( ج ) ماده 5 قانون مصوب 1386 که به موجب ماده 23 قانون یادشده قابلیت تسری به طرح های صنعتی بیان داشته است. با توجه به مفاد بند فوق، هر گاه دو یا چند نفر مستقل از دیگری، طرح صنعتی واحدی را طراحی کرده باشند، شخصی که اظهارنامه طرح خود را زودتر تسلیم کرده و یا در صورت ادعای حق تقدم هر کدام بتوانند اثبات کنند که در تاریخ مقدم اظهارنامه ثبت خود را به صورت معتبر تسلیم کرده اند، مشروط بر اینکه اظهارنامه مذکور مسترد یا رد نگردیده یا مسکوت گذاشته نشده باشد، حق ثبت طرح را خواهد داشت.
اگر دو نفر به طور همزمان اظهارنامه های خود را که دارای طرح های یکسان یا مشابه است، به اداره ثبت طرح صنعتی تقدیم کنند، می توان از روی شماره ثبت به تقدم و تاخر اظهارنامه های تسلیمی پی برد. در قانون ملی ژاپن در خصوص مورد تدابیری اندیشیده شده است. به موجب ماده 6 قانون طرح صنعتی ژاپن متقاضیانی که طرح خود را همزمان به اداره ثبت تقدیم می نمایند با هم شور کنند و به توافق برسند چنانچه به توافق نرسند چنین فرض می شود که هیچ تقاضانامه ای تسلیم نشده است. همان رویه ای که قانون ملی ژاپن در رابطه با اختراعات نیز اتخاذ کرده است.



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 بهمن 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

  تعریف سهام در شرکت های سهامی

سهام جمع سهم است. در شرکت های سهامی سرمایه شرکت به قطعات مساوی تقسیم می گردد که به این قطعات مساوی سهم گفته می شود. سهم قسمتی از سرمایه شرکت سهامی است که مشخص کننده میزان مشارکت و تعهدات و منافع صاحبان آن در شرکت سهامی می باشد. کلمه سهام ویژه شرکت های سهامی است و در سایر شرکت ها از عبارت " سهم الشرکه " استفاده می شود. از همین رو به شرکاء در شرکت های سهامی، " سهامدار " نیز اطلاق می گردد. ( ماده 24، 32 ل. ا. ق. ت )

    میزان حقوق و تعهدات هر سهام دار

حقوق و تعهدات هر سهامدار به نسبت میزان سهام خود او می باشد. ( ماده 24 ل. ا. ق. ت )
1. حقوقی مانند حق گرفتن سود، حق تقدم در خرید سهام جدید، حق رای در جلسات مجامع عمومی شرکت، حق گرفتن وجوه پس از تصفیه شرکت به میزان سهام خود سهامدار است.
2. تعهداتی مانند تعهد به تادیه مبلغ اسمی سهام به میزان سهام خود سهامدار است.

    اقسام سهم

1. سهم بانام : سهامی که مالک آن مشخص و معلوم است و ملک شخصی شناخته می شود که سهام به نام او در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت رسیده است. ( ماده 40 ل. ا. ق. ت )
2. سهم بی نام : سهامی که مالک آن مشخص و معلوم نیست و به صورت سند در وجه حامل تنظیم و ملک دارنده آن شناخته می شود، مگر آنکه خلاف آن ثابت شود. ( ماده 39 ل. ا. ق. ت )
دفتر ثبت سهام شرکت، دفتری است که در شرکت نگهداری می شود و نام سهامداران و میزان سهام هر یک از ایشان در آن مندرج است.

    سهام ممتاز

سهام ممتاز، سهامی است که برای آن امتیازاتی بیش از دیگر سهام در نظر گرفته شده است، مانند آنکه به سهام شخصی سود بیشتری تعلق گیرد یا برای آن سهام حق رای بیشتری قائل شوند. سهام ممتاز ممکن است به موجب اساسنامه یا طبق تصویب مجمع عمومی فوق العاده پیش بینی می گردد. ( تبصره 2 ماده 24، 42 ل. ا. ق. ت )

    تغییر در امتیازات وابسته به سهام ممتاز

این تغییرات باید : ( ماده 42 ل. ا. ق. ت )
1. به تصویب مجمع عمومی فوق العاده شرکت برسد و
2. علاوه بر این با جلب موافقت دارندگان نصف به علاوه یک این گونه سهام انجام گیرد.

    میزان مبلغ هر سهم

در شرکت سهامی خاص محدودیتی ندارد، و می توان هر مبلغی را برای هر سهم در نظر گرفت، اما در شرکت های سهامی عام مبلغ اسمی هر سهم نمی تواند از ده هزار ریال بیشتر باشد. ( ماده 29 ل. ا. ق. ت )

    سهام مدیریتی

میزانی از سهام یک شرکت که دارنده آن طبق اساسنامه اختیار تعیین حداقل یک عضو را در هیات مدیره شرکت دارد. ( بند 6 ماده 1 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 ق. ا )

    سهام کنترلی

حداقل میزان سهام مورد نیاز برای آن که دارنده آن قادر به تعیین اکثریت اعضاء هیات مدیره شرکت باشد و بدین وسیله بتواند کنترل شرکت را به دست اشخاصی که خود می خواهد بسپارد . ( بند 7 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 ق. ا )

    محتویات اوراق سهام

این اوراق حاوی مفاد ذیل است : ( ماده 26 ل. ا. ق. ت )
1- نام شرکت و شماره ثبت آن
2- مبلغ سرمایه ثبت شده و مقدار تادیه شده آن
3- تعیین نوع سهم ( بانام یا بی نام )
4- مبلغ اسمی سهم و مقدار تادیه شده آن به حروف و عدد
5- تعداد سهامی که هر ورقه نماینده آن است.

    اقسام گواهینامه موقت سهم

گواهی نامه موقت سهم نیز بر دو قسم است : ( ماده 39 ل. ا. ق. ت )
1- گواهی نامه موقت بی نام : در حکم سهام بی نام است.
2- گواهی نامه موقت بانام : در حکم سهام بانام است.



:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اردبیل، یکی از کلان شهرهای ایران درشمال غربی این کشور، است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۵۲۹,۳۷۴ نفر بوده است. این شهردر قبل و پس ازاسلام، مرکز آذربایجان بوده است. شهراردبیل درمیان دشتی با همین نام درارتفاع ۱۵۰۰ متری از سطح دریا و درمیان کوه های باغرو، تالش و سبلان درشمال غرب فلات ایران جای گرفته است و دارای زمستان های سرد و تابستان های معتدل می باشد‌.
اردبیل به واسطه داشتن تاریخ کهن در ادوار مختلف و تکامل در این دوره ها صنایع دستی مختلفی از جمله ( گلیم مشهور اردبیل، آبگینه، بافته، نساجی سنتی، سفال، صنایع دستی تلفیقی، صنایع دستی چرمی، چوبی و...) را در جهت نیاز به آن به تکامل رسانده و به جوامع مختلف معرفی و صادر نموده است. به وضوح می توان اوج این شکوه را در دوره صفویه جستجو نمود که بایستی این شکوه را به نام مکتب اردبیل ثبت نمود.
از مهم ترین سوغات اردبیل می توان آب نبات، تخمه آفتاب گردان، حلوای سیاه، سرشیر، شیرینی های محلی، شکلات روسته، عسل طبیعی سبلان و کره را نام برد.
استان اردبیل به دلیل داشتن ظرفیت های طبیعی ییلاق های دامنه سبلان و دشت های وسیع اردبیل، مغان، و مشکین شهر یکی از قطب های مستعد کشاورزی و دامپروری در کشور به شمار می آید.
بخشی از محصولات کشاورزی این استان، همچون گندم، جو، سیب زمینی، پیاز، بذر چغندرقند، حبوبات، دانه های روغنی ذرت، انواع میوه ها مانند سیب، گلابی ، زردآلو، و همچنین در بخش دام و طیور، تولید پروتئین، پرورش ماهی، زنبورداری و تولید عسل نه تنها در داخل کشور به مصرف می رسد بلکه بخشی از آن جزو اقلام صادراتی کشور نیز محسوب می شود.
در کنار فعالیت های کشاورزی باید به فعالیت صنعتی این استان نیز اشاره کرد. در حال حاضر استان اردبیل دارای هشت شهرک صنعتی، کارخانه های بزرگ نساجی، سیمان، ذوب آهن، و کشت و صنعت می باشد. کارخانه های چرم مغان، کارخانه شیمیایی آراز، کارخانه کبریت سازی مشکین شهر، کارخانه سیمان و غیره را هم باید به فعالیت های صنعتی استان افزود.

• ثبت شرکت در اردبیل:

افرادی که قصد انجام فعالیت های هدفمند دراستان اردبیل و بهره مندی از سرمایه یکدیگر را دارند، نیازمند یک فعالیت قانونی هستند، که مهم ترین آن ثبت یک شرکت تجاری است.
برای ثبت شرکت در استان اردبیل شما می توانید از انواع قالب های زیر استفاده نمایید.

    شرکت سهامی خاص
    شرکت با مسئولیت محدود
    شرکت تضامنی
    شرکت مختلط سهامی
    شرکت مختلط غیر سهامی
    شرکت نسبی
    شرکت تعاونی تولید و مصرف

از پرکاربردترین قالب ثبت دراین استان می توان به ثبت شرکت سهامی خاص و ثبت شرکت با مسئولیت محدود اشاره نمود.

• شرح مدارک ثبت شرکت در استان اردبیل :

مدارک ثبت شرکت سهامی خاص:
_ گواهی عدم سوء پیشینه کیفری تهیه شده از مراکز پلیس+10
_ تصویر شناسنامه و کارت ملی کلیه اعضاء
_ اقرارنامه امضا شده
_ اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
_اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.

• مدارک ثبت شرکت با مسئولیت محدود:

_ کپی کارت ملی و شناسنامه کلیه اعضاء
_ اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
_امضای اقرار نامه
_ اخذ مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها

• شرایط لازم برای ثبت شرکت در استان اردبیل به شرح ذیل می باشد:

شرایط لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص:
1_ مطابق ماده 3 لایحه اصلاحی قانون تجارت : حداقل تعداد سهامداران درشرکت سهامی خاص 3 نفر باشد +2 نفر بازرس که بازرسین نباید ازاعضاء باشند. حداقل 35 درصد سرمایه نیز باید نقداً پرداخت شود.
2_حداقل سرمایه درشرکت سهامی خاص از صد هزار تومان نباید کمتر باشد. (طبق ماده 5لایحه اصلاحی قانون تجارت)
• شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
1_ درشرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکاء حداقل 2نفر باشد.
2_ حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک میلیون ریال است.
3_ در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیر عامل شرکت شده و مدیرعامل اقرار به دریافت نماید.

• فرآیند ثبت شرکت در اردبیل :

    انتخاب نام مناسب برای شرکت.
    ثبت نام در سامانه و تنظیم اوراق ثبتی .
    تعیین نام شرکت.
    ارسال کردن اوراق به اداره ثبت شرکتها از طریق پست.
    بررسی مدارک توسط کارشناس مربوطه در اداره ثبت شرکت ها.
    صدور آگهی تأسیس شرکت در صورت نبودن مشکل.
    دریافت شماره ثبت شرکت، و شناسه ملی.
    ارسال آگهی تأسیس شرکت در روزنامه رسمی کشور.




:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

کشور ایران در سال 1337 هجری شمسی به عضویت کنوانسیون پاریس در خـصوص حمایـت از مالکیـت صـنعتی
درآمد و با پذیرش اصلاحات به عمل آمده در کنوانسیون مزبور در سال 1377 ه.ش زمینه پیوستن به سازمان جهانی
مالکیت معنوی (Wipo (را پدید آورد. در سال 1380 ه.ش جمهوری اسلامی ایران به وایپو پیوست. مقر وایپو که در
سال 1970م. تأسیس شده، در شهر سوئیس است.
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، نماینده ایران در وایپو میباشد که ثبت اختراعـات نیـز در اداره مالکیـت صـنعتی
سازمان مزبور صورت میگیرد.
 
اختراع چیست؟
طبق ماده 1 قانون ثبت اختراعات، اختراع نتیجه فکر فرد یا افراد است که برای اولین بار فرآیند یا فرآورده ای خـاص
را ارایه میکند و مشکلی را در یک حرفه، فن، فناوری، صنعت و مانند آن حل مینماید.
 
روشهای ثبت اختراع
ثبت اختراع در جهان به دو طریق صورت میگیرد:
1 -روش اظهاری (اعلامی):
در این روش به شرط عدم سابقه در محل ثبت و قرار گرفتن در حیطه موضوعات قابل ثبت، ادعای ثبت مختـرع
مقرون به صحت در نظر گرفته شده و موضوع به ثبت میرسد.
2 -روش تحقیقی:
برخی از کشورها که از وسایل، امکانات و آزمایشگاههای قابل توجـه برخوردارنـد قبـل از ثبـت ضـمن محرمانـه
نگهداشتن اطلاعات و در نظر گرفتن حق تقدم متقاضی، موضوع مطرح شده به عنوان اختراع را از نظر ماهیـت و
کیفیت بررسی کرده و آزمایشها و تحقیقات لازم را انجام میدهند تا صـحت و سـقم ادعـا را مـشخص کننـد و
سپس اقدام به ثبت مینمایند.
 
ثبت اختراع در جمهوری اسلامی ایران
در کشور ما ثبت اختراع به روش نخست، اعلامی (اظهاری) صورت میگیرد.
جهت ثبت اختراع می بایست به اداره ثبت اختراعات مربوط به اداره کل مالکیت صنعتی مراجعه نمود.
نشانی اداره ثبت اختراعات: تهران- خیابان شهید بهشتی – خیابان قائم مقام فراهانی – کوچه میرزاحسنی پلاک
22٢ میباشد. قابل ذکر است که سازمان ثبت املاک و اسناد کشور به نشانی : خیابان میرداماد- تقاطع مـدرس
(تلفن : 9-22268917 ،(است . ثبت اختراع فقط در اداره مذکور در تهران انجام شده و فعلاً در مکان دیگری صورت
نمیگیرد.
تقاضای ثبت اختراع فقط میتواند توسط متقاضی یا وکیل قانونی او ارایه شود. درصورتی که وکیل قانونی امور ثبت را
بر عهده دارد میبایست اصل وکالتنامه با رونوشت با فتوکپی برابر اصل شده ضمیمه مـدارک شـود. در حقـوق ایـران
ثبت اختراع، حداکثر 20 سال است که میبایست بطور صریح در ورقه ثبت اختراع قید گردد.
 
مواردی که به عنوان اختراع قابل ثبت است
موضوعی به عنوان اختراع قابل ثبت است که حاوی ابتکار جدید و دارای کاربرد صنعتی باشد. ابتکـار جدیـد عبـارت
است از آنچه که در فن یا صنعت قبلی وجود نداشته و برای دارنده مهارت عادی در فن مذکور ، معلوم و آشکار نباشد
و از نظر صنعتی، اختراعی کاربردی محسوب میشود که در رشتهای از صنعت قابل ساخت یا استفاده باشد.
 
مواردی که به عنوان اختراع قابل ثبت نمیباشد
1 -طرحها، قواعد و روشهای انجام کار تجاری و سایر فعالیتهای ذهنی و اجتماعی
2 -کشفیات و نظریههای علمی و روشهای ریاضی و آثار هنری
3 -روشهای تشخیص و معالجه بدن انسان یا حیوان. (این بند شامل فرآوردههای منطبق با تعریـف اختـراع و
مورد استفاده در روشهای مزبور نمیشود).
4 -منابع ژنتیک و اجزاء در ژنتیک تشکیل دهنده آنها و همچنین فرآیندهای بیولوژیک تولید آنها.
5 -آنچه قبلاً در فنون و صنایع پیشبینی شده باشد.
فن یا صنعت قبلی عبارت است از هر چیزی که در نقطهای از جهان از طریق انتشار کتبی یا شفاهی یا از طریق اسـتفاده
عملی و یا هر طریق دیگر، قبل از تقاضا و یا در موارد حق تقدم ناشی از اظهارنامه ثبت اختراع، افشاء شده باشد.
6 -اختراعاتی که بهرهبرداری از آنها خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی و اخلاق حسنه باشد.
 
مدارک لازم جهت ثبت اختراع به نام شخص حقیقی
1 -اظهارنامه ثبت اختراع: از قسمت فروش اوراق واحد حسابداری اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهیـه و
تنظیم میگردد.
2 -شرح و توصیف اختراع: منظور بیان جزئیات و ذکر اجزاء و قسمتهای مختلف مـورد ادعـای مختـرع و فرآینـد و

چگونگی عملکرد و کارکرد اختراع به صورت مشروح میباشد.
3 -ادعا و خلاصه اختراع: منظور بیان قابلیتها و ویژگیهایی است که منحصراً اساس ادعای متقاضی ثبت اختـراع را
تشکیل میدهد.
4 -نقشه اختراع: در صورتی که مورد ادعا وسیله یا قطعهای باشد، ارایه نقشه فنی و گویا الزامی است و درصورتی کـه
مورد ادعا ترکیب باشد، ارایه فرمولاسیون الزامی میباشد.
5 -فتوکپی شناسنامه مخترع (یا مخترعین)
6 -وکالتنامه دادگستری در صورتی که تقاضا بوسیله وکیل دادگستری به عمل آید.
توجه: کلیه مدارک میبایست در قطعات A4 تهیه و به صورت تایپ شده در سه نسخه تنظـیم گـردد و ذیـل کلیـه
اوراق اظهارنامه و صفحات شرح و توصیف ادعا، خلاصه و نقشه اختراع به امضای مخترع یا وکیل قانونی مخترع برسد.
 
مدارک لازم جهت ثبت اختراع به نام شخص حقوقی
1 -اظهارنامه ثبت اختراع: از قسمت فروش اوراق واحد حسابداری و تهیه و تنظیم گردد.
2 -شرح و توصیف اختراع: منظور بیان جزئیات و ذکر اجزاء و قسمتهای مختلـف مـورد ادعـای مختـرع و فراینـد و
چگونگی عملکرد و کارکرد آن به صورت مشروح میباشد.
3 -ادعا و خلاصه اختراع: منظور بیان قابلیتها و ویژگیهایی است که منحصراً اساس ادعای متقاضی ثبت اختـراع را
تشکیل میدهد.
4 -نقشه اختراع: در صورتی که مورد ادعا وسیله یا قطعهای باشد، ارایه نقشه فنی و گویا الزامی است و در صورتی که
مورد ادعا ترکیب باشد، ارایه فرمولاسیون الزامی میباشد.
5 -فتوکپی شناسنامه دارندگان حق امضاء مجاز در شرکت یا مؤسسه به موجب آخرین روزنامه رسمی
6 -فتوکپی روزنامه رسمی شرکت یا مؤسسه با آخرین تغییرات درخصوص اعضای هیأت مدیره و دارندگان حق امضاء
مجاز
7 -وکالتنامه دادگستری در صورتی که تقاضا بوسیله وکیل دادگستری به عمل آید
8 -ارایه معرفینامه بر روی سربرگ شرکت با امضای دارندگان حق امضاء و مهر شرکت در صورت معرفی نماینده
توجه : کلیه مدارک میبایست در قطعات A4 تهیه و به صورت تایپ شده و درسه نسخه تنظیم گـردد و ذیـل کلیـه
اوراق اظهارنامه و صفحات شرح و توصیف ادعا، خلاصه و نقشه اختراع به امضای مخترع یا مخترعین برسد.
 
مراحل پس از تکمیل اظهارنامه و ارایه مدارک ثبت اختراع
در صورتی که اختراع جهت ثبت تأیید شود درخصوص ثبت اختراع یک نوبت آگهی در روزنامه رسمی کشور منتـشر
میشود. سپس گواهینامه ثبت اختراع توسط آن اداره تکمیل میشود و ضمن بایگانی رونوشت گواهینامه ثبت اختراع
و پس از دریافت هزینه مقرر، اصل آن به متقاضی تسلیم میگردد.
طبق ماده 19 قانون ثبت اختراعات چنانچه مالک اختراع بخواهد از اختراع ثبت شـده اسـتفاده کنـد ، سـازمان ثبـت
اسناد و املاک کشور موضوع را به دستگاههای ذیربط منعکس مینماید، دستگاه مذکور درخصوص امکان بهرهبرداری
از اختراع اظهارنظر مینماید و نتیجه را جهت صدور نتیجه بهرهبرداری کتباً به سازمان ثبـت اسـناد و امـلاک اعـلام
مینماید.
 
تأیید علمی و ماهوی اختراع
همانگونه که ذکر گردید سیستم ثبت اختراع در کشور ما اعلامی است؛ به عبارت سادهتر، نـشانگر عـدم سـابقه ثبـت
همان عنوان، در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی است.
ارزیابی تأیید علمی اختراع، مقوله دیگری است که معاونت تحقیقـات و فنـاوری وزارت بهداشـت ، درمـان و آمـوزش
پزشکی این وظیفه را در مورد اختراعات در زمینه علوم پزشکی برعهـده دارد. بـدینمنظـور کمیتـهای تحـت عنـوان
«کمیته ابداعات و اختراعات» در این معاونت تشکیل شده است.
 
شرایط بررسی علمی و ماهوی اختراع
مخترعینی که دارای اختراع ثبت شده در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی میباشند میبایست پس از اخـذ
استعلام از مراجع ذیصلاح (دانشگاههای علوم پزشکی یا فنی، سایر معاونتها و ادارات کل یا مراکز وزارت بهداشـت،
درمان و آموزش پزشکی، سایر وزارتخانههایی که اختراعات در زمینه علوم پزشکی ارایه کردهاند و بنیاد ملی نخبگان)
به معاونت تحقیقات و فناوری به نشانی: تهران- خیابان آزادی- نرسیده به خیابان اسکندری- روبروی پارک اوسـتا -
مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری مراجعـه فرماینـد . لازم بـه تأکیـد اسـت کـه بررسـی مـاهوی و علمـی
موضوعات ثبت شد،ه قبل از استعلام مراجع ذیصلاح امکانپذیر نمیباشد.
 
مدارک لازم جهت بررسی و تأیید علمی و ماهوی اختراع
1 -گواهینامه ثبت اختراع (صادره از اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی)
2 -ارایه استعلام بررسی اختراع از مراجع ذیصلاح (سایر معاونتها و ادارات کل یا مراکز وزارت بهداشـت، درمـان و
آموزش پزشکی، سایر وزارتخانههایی که اختراعات مرتبط با علوم پزشکی ارایه کردهاند، دانشگاههای علوم پزشکی یـا
فنی کشور و بنیاد ملی نخبگان).
3 -تکمیل فرم مشخصات کلی مخترع و اختراع و ارایه مدارک مورد درخواست در فرم
بدیهی است عدم ارایه مدارک کامل در زمان ارایه درخواست بررسی علمی و ماهوی اختراع موجب به تعویق افتـادن
روند بررسی شده و چنانچه فرد پس از 45 روز نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام ننماید موضوع در آن زمان کان لم
یکن تلقی میشود و در صورت ارایه مدارک در زمانهای بعد، مجدداً در نوبت بررسی قرار میگیرد.
چنانچه پس از بررسی پرونده اختراع در کمیته لازم باشد که مخترع اطلاعات ی ا مدارک بیـشتری در زمنیـه اختـراع
ارایه نماید مراتب به وی کتباً اطلاع داده میشـود تـا ظـرف مـدت 30 روز نـسبت بـه تکمیـل و ارایـه مـوارد مـورد
درخواست اقدام نماید. در غیر اینصورت پرونده از نوبت بررسی خارج شده و در صورت ارایه مـدارک پـس از زمـان
مذکور، مجدداً در نوبت قرار میگیرد.
نتیجه نهایی بررسی علمی و ماهوی اختراع (تأیید یا عدم تأیید) به متقاضی و مراجع ذیصلاح استعلام کننده اعـلام
میگردد.



:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

سازمان بین‌المللی استانداردسازی (به انگلیسی: The International Organization for Standardization) (به فرانسوی: Organisation internationale de normalisation) که معمولاً به نام ایزو (به انگلیسی: ISO) شناخته می‌شود، مؤسسه بین‌المللی تعیین استاندارد متشکل از نمایندگان موسسات استانداردسازی ملی است. این سازمان غیردولتی در سطح وسیع به وضع استانداردهای کلی و جزئی برای هماهنگ کردن استانداردهای متفاوت جهانی می‌پردازد. در عمل ایزو به صورت یک کنسرسیوم با ارتباطات قوی با دولت‌ها فعالیت می‌کند. این مؤسسه انواع استانداردهای تجاری و صنعتی جهانی را تعیین می‌نماید. مرکز ایزو در ژنو سویس قرار دارد.[۱] ایزو کار رسمی خود را از تاریخ بیست و سوم فوریه ۱۹۴۷ آغاز کرده است. این سازمان به ترویج جهانی استانداردهای اقتصادی و صنعتی می‌پردازد تا مبادلات صنایع و فنون مختلف را در یک راستا هماهنگ کند.
 
سازمان بین‌المللی استانداردسازی، باآنکه یک سازمان غیردولتی است، به‌دلیل این که استانداردهای این مؤسسه تبدیل به قوانین می‌گردد از بیشتر سازمان‌های غیردولتی قدرتمندتر است. امروزه نزدیک به ۱۵۷ کشور در این سازمان به عضویت درآمده‌اند که ایران نیز یکی از آنهاست.
 
حدود ۳۰۰ استاندارد ایزو بصورت رایگان/عمومی در دسترس هستند که در زیر آمده‌اند.
 
ایزو ۷ مربوط به جوشکاری و قلاویز لوله‌ها در فشار و موانع عبور هوا
ایزو ۹ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای Cyrillic (این کاراکترها به زبان‌های روسی و بلغاری وابسته‌اند)به Roman ، Slavic و Non-Slavic کاراکتر
ایزو ۱۶ مربوط به صوت شناسی
ایزو ۳۱ مربوط به استاندارهای کمی و مقداری
ایزو ۱-۶۸ مربوط به استاندارهای متریک پیچ و قلاویز
ایزو ۲۱۶ مربوط به اندازه‌های استاندارد کاغذ همانند کاغدارهای بلندی صدا براساس منحنی Fletcher
ایزو ۲۲۶:۲۰۰۳ مربوط به استاندارهای بلندی صدا براساس همگنی شدت صدا
ایزو ۱-۲۲۸ مربوط به استاندارهای جوشکاری و مفصل بندی لوله‌ها بر اساس طراحی، تحمل فشار و ابعاد
ایزو ۲۳۳:۱۹۸۴ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای عربی به رومن(Roman)
ایزو ۲ ۲۳۳:۱۹۹۳ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای عربی به رومن
ایزو ۲۵۹:۱۹۸۴ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای عبری به رومن
ایزو ۲-۲۵۹:۱۹۹۴ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای عبری به رومن
ایزو ۲۶۲ مربوط به استاندارهای اندازه‌ای و متریک پیچ و مهره
ایزو ۵۰۰ مربوط به استاندارهای تراکتورها
ایزو ۶۳۹ مربوط به کدهای دو یا سه حرفی زبان‌های جهان
ایزو ۱-۶۳۹ مربوط به کدهای دو یا سه حرفی زبان‌های جهان قسمت دوم
ایزو ۲-۶۳۹ مربوط به کدهای دو یا سه حرفی زبان‌های جهان قسمت سوم
ایزو ۳-۶۳۹ مربوط به کدهای دو یا سه حرفی زبان‌های جهان - برای پوشش همه جانبهٔ زبان‌های جهان
ایزو ۶۴۶ مربوط به جهانی سازی دادهای متغیر در ASCII با ۷ بیت
ایزو ۶۵۷ مربوط به ورق‌های گرم فولادی
ایزو ۶۶۸ مربوط به تصریح استاندارهای کانتینرهای کشتی رانی
ایزو ۶۹۰ مربوط به شیوهٔ ارجاء به فهرست و منابع (مربوط به منابع و مآخذ)
ایزو ۷۳۲ مربوط به عکاسی - فیلم‌های نوع ۱۲۰ و ۲۲۰
ایزو ۸۳۸ مربوط به استاندارهای منگنه زدن و صافی ورق‌های کاغذی
ایزو ۸۴۳:۱۹۹۷ مربوط به اطلاعات و اسناد - ترجمه کاراکترهای یونانی به رومن
ایزو ۹۹۹ مربوط به راهنمای فهرست بندی، سازماندهی و نمایش مندرجات



:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اتاق تعاون کانون همبستگی و مشارکت عمومی شرکت های تعاونی و اتحادیه ها برای دستیابی به اهداف بخش تعاون است. این اتاق در سال 1373با هدف بهبود وضعیت تعاونی ها و به دنبال آن بهبود فضای کسب و کار شکل گرفته است. اتاق تعاون دارای شخصیت حقوقی است و احتیاج به ثبت ندارد.
هر اتاق تعاون دارای ارکان ذیل است :
مجمع نمایندگان ، هیئت مدیره و هیئت بازرسی

    مجمع نمایندگان

اعضای مجمع نمایندگان اتاق های تعاون مرکزی، استان و شهرستان ها که برای مدت سه سال انتخاب می شوند، دارای وظایف و اختیارات ذیلند :
- رسیدگی و اتخاذ تصمیم درباره ترازنامه و سایر گزارش های هیأت مدیره، پس از رویت اظهار نظر هیأت بازرسی
- تعیین دو نفر بازرس برای عضویت در هیأت بازرسی (هیأت بازرسی اتاق تعاون سه عضو دارد و نفر سوم را وزارت تعاون تعیین می کند).
- تعیین هیأت مدیره اتاق تعاون
- رسیدگی به گزارش های هیأت بازرسی
- تصویب برنامه و بودجه سالانه اتاق تعاون، پیشنهادی از طرف هیأت مدیره
- بررسی پیشنهادهای مربوط به اساسنامه و آیین نامه های اتاق تعاون و تأیید آنها برای تصویب نهایی وزیر تعاون

    هیئت مدیره اتاق تعاون

هیئت مدیره اتاق های تعاون ، دارای سه تا هفت نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل است که مجمع نمایندگان آن ها را از میان اعضای تعاونی ها برای مدت سه سال انتخاب می کند. اعضای هیئت مدیره، حتی الامکان از اعضای تعاونی های کشاورزی، روستایی، عشایری، صنعتی، معدنی، عمران شهری و روستایی، و توزیع انتخاب می شوند. هیئت مدیره از بین اعضای خود، یک نفر را به ریاست هیئت مدیره برمی گزیند.

    هیئت بازرسی اتاق تعاون

هیئت بازرسی اتاق تعاون دارای سه نفر عضو است که دو نفر آن ها را مجمع نمایندگان و یک نفر دیگر را وزارت تعاون تعیین می کند. وظایف و اختیارات هیئت بازرسی به شرح ذیل است :
- نظارت و بازرسی مستمر، از نظر رعایت قوانین و مقررات مربوط و رعایت اساسنامه و آیین نامه های اتاق تعاون ؛
- رسیدگی به حساب ها ، دفاتر ، اسناد و صورت های مالی ، از قبیل ترازنامه و عملکرد مالی و گزارش آن ها به مجمع نمایندگان اتاق تعاون و وزارت تعاون ؛
- بررسی شکایت ها و تخلفات مربوط به اتاق تعاون و گزارش آن ها به مراجع ذی ربط ؛
- ارائه گزارش های سالانه و نوبتی به مجمع نمایندگان اتاق تعاون و وزارت تعاون ، از نظر وضعیت فعالیت های اتاق تعاون و رعایت قوانین و مقررات و اظهارنظر درباره گزارش های هیئت مدیره .
لازم است یادآوری کنیم که هیئت مدیره مکلف است اسناد و مدارک درخواستی هیئت بازرسی را در اختیار آن قرار دهند.
اعضای هیئت بازرسی، حق الزحمه دریافت می کنند و مجمع نمایندگان مقدار آن را تعیین می کند.

    چند مطلب

- وزارت تعاون بر انتخابات اعضای هیئت مدیره و اعضای هیئت بازرسی اتاق های تعاون نظارت می کند.
- اعضای هیئت مدیره، اعضای هیئت بازرسی و دبیران اتاق های تعاون باید دارای شرایط مقرر در ماده 38 قانون بخش تعاونی باشند.
- در موارد ذیل عضویت شرکت تعاونی یا اتحادیه تعاونی در اتاق تعاون ، با تصویب مجمع نمایندگان اتاق لغو می شود :
انحلال شرکت یا اتحادیه ؛
عدم پرداخت به موقع حق عضویت سالانه ، بعد از سه بار تذکر کتبی که فاصله هر تذکر حداقل یک ماه باشد ؛
تخلف از قوانین و مقررات بخش تعاونی و اساسنامه و آیین نامه های اتاق تعاون ؛
ارتکاب اعمالی که باعث وارد شدن خسارت به اتاق، اعم از مادی یا معنوی شود.
ناگفته نماند که شرکت یا اتحادیه تعاونی عضو اتاق تعاون ، با ارائه تصمیم مجمع عمومی عادی خود دایر بر خروج از اتاق تعاون ، می تواند خارج شدن از عضویت اتاق را درخواست کند.



:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

منظور ازعدم فعالیت شرکت چیست؟
عدم فعالیت یعنی اینکه حساب بانک شرکت تأسیس شده هیچگونه گردشی نداشته باشد، حتی برای مصارف شخصی.
" ثبت تغییرات اشخاص حقوقی با ۵ سال عدم فعالیت منوط به اخذ مفاصا حساب مالیاتی است."
• مفاصا حساب چیست؟
مفاصا، در اصل به معنای تصفیه کردن می باشد و در واقع می توان گفت به معنای سندی است که پس از رسیدگی به حساب شخصی یا مالیات مؤدی مبنی بر تصفیه حساب او به وی می دهند.
• جهت اعلام عدم فعالیت شرکت و معافیت مالیاتی به نکات زیر توجه فرمایید :
پس از ثبت شرکت مشخصات شما از طریق اداره ثبت شرکتها به اداره دارایی گزارش خواهد شد، شما می توانید با رعایت یکسری اصول کلی که به اختصار بیان می شود درصورت عدم فعالیت هم، مشمول جریمه مالیاتی نشوید.
1- بر اساس ماده ۱۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم ادارات ثبت مکلفند در آخرهرماه فهرست کامل شرکتها و مؤسساتی را که درطول ماه به ثبت می رسند و تغییرات حاصله درمورد شرکت ها و مؤسسات موجود و نیز نام اشخاص حقیقی یا حقوقی را که دفتر قانونی به ثبت رسانده اند با ذکر تعداد دفاتر ثبت شده و شماره های آن به اداره امور مالیاتی محل اقامت مؤسسه ارسال دارند. حال باید توجه داشت از زمان ثبت تا زمانی که شرکت فاقد فعالیت بود، مراتب باید طی نامه‌ای کتبی درسربرگ شرکت و با مهر و امضاء به واحد مالیاتی مربوطه اطلاع داده شود.
2- در صورت خرید هرگونه اموال و اثاثیه و تجهیزات درسال مورد نظرجزء خرید شرکت محسوب شده و قابل رهگیری است.
3- جهت عدم فعالیت شرکت، تصمیم دفاتر مالی و اظهارنامه عدم فعالیت ضروری است. پس هر سال دفاتر مالی شرکت را در مهلت مقرر تهیه نمایید.
4- پلمپ دفاتر قانونی از دیگر تکالیف اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد فعالیت می باشد. یعنی بابت هر سال مالی حتی درصورت نداشتن فعالیت می بایست دفاتر قانونی پلمپ گردد.
5- صاحبان مشاغل اشخاص حقیقی نیز از این قاعده مستثنا نبوده و ایشان نیز می بایست عدم فعالیت خود را به واحد مالیاتی مربوطه ارائه دهند.
6- مراقب حساب بانکی شرکت باشید، فعالیت حساب بانکی به منزله فعالیت شرکت می باشد. البته کارمزدهای بسیار محدود دریکی دو مورد که معمولاً بانک ها به صورت اتوماتیک و بدون اعلام به مشتری انجام میدهند، دیگر وجه ناگزیر ماجرا است که البته آن هم باید محدود باشد.



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

چنانچه در شرکت‌های سهامی، سهام بانام باشد،نام و مشخصات دارنده سهم برروی ورقه سهام درج می‌شود.همچنین طبق ماده۴۰ قانون تجارت، نقل وانتقال سهام بانام در شرکتهای سهامی باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت شود وانتقال دهنده یا وکیل یا نماینده قانونی او موظف است تاانتقال رادر دفتر مزبور امضاء نماید.

سهام بخشی از سرمایه یک شرکت است که توسط شرکا و یا عموم مردم از طریق پذیره نویسی تامین می‎شود و میزان مشارکت (درصد سرمایه) و تعهدات (پرداخت مبلغ سهم) و سود صاحب سهم (به میزان سهام خود) سهامدار را مشخص می‎کند. در شرکت‎ها‎ی سهامی عام از مجموع سهام، ۲۰ درصد با توافق موسسین تعیین می‌شود. مازاد سرمایه همراه با اعلام تعداد سهامی که اشخاص حق خرید آن را دارند، در طرح اعلامیه پذیره نویسی قید و به اطلاع عموم می‎رسد. در شرکت‎ها‎ی سهامی خاص، تعداد سهام هر یک از سهامداران با توافق موسسین مشخص می‌گردد.

 
ثبت سهام با نام

چنانچه در شرکت‌های سهامی، سهام بانام باشد، نام و مشخصات دارنده سهم بر روی ورقه سهام درج می‌شود. همچنین طبق ماده۴۰ قانون تجارت، نقل و انتقال سهام بانام در شرکتهای سهامی باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت شود و انتقال دهنده یا وکیل یا نماینده قانونی او موظف است تا انتقال را در دفتر مزبور امضاء نماید. صاحبان سهام بانام در شرکت‌های سهامی عام، حتی بدون موافقت مدیران شرکت مجاز هستند تا سهام خود را به نام دیگران انتقال دهند، اما نقل و انتقال سهام در شرکت‌های سهامی خاص، تابع شرایط خاص مندرج در اساسنامه و یا اجازه هیئت مدیره می‎باشد.

 
ثبت سهام بی نام

چُ

:: بازدید از این مطلب : 302

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

پذیره نویسی عمل حقوقی که به موجب آن شخص متعهد می‎شود تا قسمتی از سرمایه شرکت را در حدود مشخص شده را تامین نماید گفته می‎شود. این عمل در شرکت‎های سهامی عام صورت می‎گیرد.

عمل حقوقی که به موجب آن شخص متعهد می‎شود تا قسمتی از سرمایه شرکت را در حدود مشخص شده، تامین نماید، پذیره نویسی گفته می‎شود. این عمل در شرکت‎های سهامی عام صورت می‎گیرد.

 
تعداد و ویژگی‎های پذیره نویسان

در شرکت سهامی عام باید یک هیئت مدیره متشکل از حداقل ۵ نفر از میان صاحبان سهم تشکیل شود، بنابراین تعداد پذیره نویسان باید به حدی باشد که کل شرکا از پنج نفر کمتر نباشند. قانون برای حداکثر تعداد شرکا، شرطی را تعیین نکرده و ممکن است این تعداد بین ۵ تا هزاران نفر باشد.

 
تعهد پذیره‌نویسی

در فرآیند تعهد پذیره نویسی، کارگزار پس از بررسی سهام شرکت‌های متقاضی، بهای سهام را مشخص می‎نماید و به معرفی شرکت برای عرضه اولیه، متعهد می‌شود تا باقیمانده اوراق بهاداری که تا پایان دوره عرضه اولیه خریداری نشده است را خریداری کند. همچنین کارگزار پذیره‌نویس باید به سازمان بورس وثیقه و شواهد لازم را ارائه و این اطمینان را ایجاد کرده باشد که می‌تواند به تعهدات پذیره‌نویسی خود عمل کند. یکی از مزیتهای روش تعهد پذیره‌نویسی، جلوگیری از رفتارهای سفته ‌بازانه در هفته‌های آغازین عرضه سهام شرکت‌ها در بورس است. همچنین باعث می‎شود تا سهام زودتر به قیمت واقعی خود در بازار برسد. با این کار واسطه‎ها در بازار حذف می‎شوند و میزان ریسک سرمایه‌گذاری روی سهام شرکت‌های تازه‌ وارد، کاهش پیدا می‎کند.

 
مهلت پذیره نویسی

بر طبق تبصره ۱ از ماده ۲۳ قانون بازار اوراق بهادار، سازمان بورس تعیین کننده مدت زمان انجام پذیره نویسی می‎باشد که این  مدت بیشتر از ۳۰ روز نخواهد بود، اما سازمان بورس می‎تواند با تقاضای موسسان و احراز ادله مستدل، حداکثر ۳۰ روز دیگر پذیره نویسی را تمدید نماید. تبصره۲  همین ماده مقرر نموده که نتایج توزیع و فروش اوراق بهادار باید به سازمان اطلاع داده شود. این امر به منظور حفظ حقوق سرمایه گذاران بوده تا سرمایه آنها بدون دلیل در بانک باقی نماند. تبصره ۳ ماده فوق پیش‎بینی نموده که استفاده از وجوه دریافتی، پس از تکمیل فرآیند عرضه عمومی توسط سازمان مجاز می‎باشد. از سوی دیگر تبصره ۴  مقرر داشته که در صورت عدم تکمیل فرایند عرضه عمومی، وجوه تادیه شده باید حداکثر ظرف مدت پانزده روز به سرمایه گذاران برگردانده شود.

 
ورقه تعهد سهم

با «ورقه تعهد سهم»، تعهد پذیره نویسی تحقق می‎یابد که این امر از قانون فرانسه اقتباس و در لایحه قانونی ۱۳۴۷ ذکر شده است. این ورقه پذیره نویسان را قادر می‎سازد تا اطلاعاتی درباره شرکت کسب نمایند. بر طبق ماده ۱۳ لایحه قانونی ۱۳۴۷ ورقه تعهد سهم مشتمل بر این موارد می‎باشد: «سرمایه شرکت، نام بانک و شماره حسابی که مبلغ لازم توسط پذیره نویسان باید به آن حساب پرداخت شود، تعداد سهام، مبلغ اسمی آن و همچنین مبلغی که در موقع پذیره نویسی باید پرداخت شود، هویت و نشانی کامل پذیره نویس، نام و موضوع و مرکز اصلی، مدت زمان تشکیل شرکت، شماره و تاریخ اجازه انتشار اعلامیه پذیره نویسی و مرجع صدور آن و سرانجام درج اینکه پذیره نویس باید مبلغ پرداخت نشده سهام مورد تعهد را مطابق با مقررات اساسنامه شرکت پرداخت نماید».

 
ضمانت اجرای شرایط پذیره نویسی

مقررات مندرج در ماده ۱۳ لایحه قانونی ۱۳۴۷ جنبه آمرانه داشته و به منظور حفظ حقوق عموم وضع شده است. پذیره نویس نیز با اطلاع کامل از وضعیت شرکت، رضایت خود را برای پیوستن به آن اعلام می‎نماید. از نظر قانونگذار و طبق ماده ۱۳ لایحه مذکور، هرگاه ورقه تعهد سهم فاقد موارد فوق باشد، از نظر شکلی باطل خواهد بود. در عین حال بطلان ورقه تعهد، موجب بطلان شرکت نیست.



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اختیارات و تحدید اختیارات مدیران شرکت در چیست ؟ مدیران شرکت تمامی اختیارات لازمه را برای نمایندگی و اداره شرکت دارند، مگر اینکه در اساسنامه ترتیب دیگری مقرر شده باشد. هر قراردادی در رابطه با محدود کردن اختیارات مدیران که در اساسنامه به آن تصریح نشده، در مقابل اشخاص ثالث باطل و کان لم یکن خواهد بود


در شرکت انتصاب مدیرعامل از میان اعضای هیات مدیره یا اشخاص خارج از آن منتصب می‎شود. انتخاب مدیرعامل در صلاحیت هیات مدیره است که از میان اشخاص حقیقی انتخاب می‎شود. در صورتی که مدیر عامل عضو هیات مدیره باشد، نباید مدت مدیر عاملی او از مدت عضویت او در هیات مدیره بیشتر باشد. در عین حال مدیر عامل نمی تواند در زمان واحد، به عنوان مدیر چندین شرکت انتخاب شود و تنها می‎تواند مسئولیت اداره یک شرکت را بر عهده بگیرد. بر اساس ماده ۱۲۶ لایحه قانونی، مدت زمان تصدی مدیرعامل و یا هیات مدیره و میزان مسئولیت‏ها‎ و وظایف مدیران مشخص می‎شود که اگر مدیران برخلاف آن عمل کنند، در مقابل صاحبان سهام و اشخاص ثالث معتبر، مسئول هستند.


وظایف و مسئولیت‏ها‎ی مدیران شرکت

بر اساس لایحه اصلاح قانون تجارت مصوب ۱۳۴۷، شرکت‏ها‎ بواسطه هیات مدیره منتخب مجمع عمومی اداره می‎شوند که آنها نیز با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور، اساسنامه شرکت و مصوبات مجمع عمومی صاحبان سهام، شرکت را اداره می‎کنند. مطابق با مواد ۱۴۲ و ۱۴۳ اصلاحیه مزبور، اعضای هیات مدیره در برابر هر گونه سهل انگاری و کوتاهی خویش و دیگر اعضا، که موجب خسارت به شرکت می‎شود، به صورت فردی و گروهی در مقابل سهامداران و اشخاص ثالث مسئول هستند. همچنین بر اساس همین قانون، محدوده مسئولیت‏ها‎ی مدیران مشخص شده است و در صورتی که مدیران خارج از محدوده تعیین شده، عمل کنند و در نتیجه عملکرد آنها شرکت متضرر شود، خود پاسخگو هستند و باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرند.

محدوده اختیارات مدیران شرکت

ماده ۱۰۵ قانون تجارت به تعیین اختیارات مدیران شرکت پرداخته است و در این زمینه مقرر نموده که: «مدیران شرکت تمامی اختیارات لازمه را برای نمایندگی و اداره شرکت دارند، مگر اینکه در اساسنامه ترتیب دیگری مقرر شده باشد. هر قراردادی در رابطه با محدود کردن اختیارات مدیران که در اساسنامه به آن تصریح نشده، در مقابل اشخاص ثالث باطل و کان لم یکن خواهد بود». وظایف و مسئولیت‏ها‎ی مدیران در مقابل اشخاص ثالث، شرکت و شرکا مشخص می‎شود که در زیر به هر یک می‎پردازیم:

 
۱- وظایف مدیران در مقابل اشخاص ثالث

بر اساس ماده ۱۰۵ قانون تجارت، مدیران شرکت تمامی اختیارات لازم را برای نمایندگی و اداره شرکت فراهم می‎کنند. اداره شرکت برای مدیران به معنای انجام تمامی امور اداری شرکت و انعقاد معاملاتی که مدیر به نام شرکت انجام می‎دهد، می‎باشد. مدیر می‎تواند مهم ترین امور از جمله فروش اموال اعم از منقول و غیر منقول، انتقال سرقفلی، توثیق اموال شرکت و … را بر عهده بگیرد. این ماده نظم عمومی حاکم بر شرکت را نیز مشخص می‎کند زیرا سهامداران از محدود کردن اختیارات مدیر، بعد از امضای اساسنامه، ممنوع شده اند. در صورتی که برخلاف این امر بین شرکا مقرر شده باشد، نسبت به اشخاص ثالث باطل و بلااثر است. این قاعده از حقوق عام راجع به قراردادها متمایز است و حقوق اشخاص ثالث را حفظ می‎کند.

 
۲- اختیارات مدیر در برابر شرکت و شرکا

سهامدارانی که اساسنامه را امضا می‎کنند، می‎توانند آزادانه اختیارات آن را محدود کنند و یا اینکه بعد از آن و همراه با شرکایی که بعداً وارد شرکت شده اند، به این امر مبادرت نمایند. بطور کلی مدیران در برابر شرکت و شرکا مسئولیت‏ها‎ی زیر را بر عهده دارند:

 

        زمانی که شرکا در اساسنامه اختیارات مدیر یا مدیران را محدود کرده باشند. به عنوان مثال پیش بینی کنند که اسناد تعهدآور مهم باید توسط اکثر شرکا امضا شود؛ شرکت و شرکا مسئولیت انجام دادن این تعهدات را ندارند و خود مدیران باید برای انجام آن اقدام کنند.

 

         اگر اساسنامه درباره اختیارات مدیر سکوت کرده باشد، مدیر از اختیارات مطلق برخوردار است؛ مشروط بر اینکه قرارداد جداگانه‎ی بین شرکا و مدیر، اختیارات وی را محدود نکرده باشد. به این معنا که به موجب قرارداد خصوصی، می توان اختیارات مدیر را در مورد شرکت و شرکا، محدود نمود و هرگاه مدیر از حدود اختیارات قراردادی خارج شود، در مقابل شرکت و شرکا مسئول خواهد بود.

 
مسئولیت مدنی مدیران شرکت

چنانچه خسارات وارده از سوی مدیران شرکت‏ها‎ی تجاری، به اشخاص ذینفع، ناشی از اتلاف باشد، برای احراز مسئولیت مدنی مدیران اثبات تقصیر مدیران ضرورت ندارد و وجود ارکان مسئولیت مدنی به معنای اثبات مسئولیت مدنی مدیران شده است. برای مثال اگر یکی از مدیران شرکت تجاری، شخصاً و مباشرتاً اقدام به تخریب اموال شرکت نماید، مسئولیت مدنی وی ثابت شده است. اما اگر مدیر بصورت غیرمستقیم و با واسطه، ضرری را به اشخاص ذینفع وارده کند، اثبات مسئولیت مدنی مدیر منوط به احراز تقصیر وی خواهد بود.

 
۱- نحوه اثبات تقصیر مدیران

اثبات تقصیر، نیازمند مشخص کردن «باید‌ها و نباید‌های» حاکم بر اعمال شخصی است که بواسطه آن تکالیف و حدود اختیارات و مرزهای مسئولیت اشخاص شفاف می‎شود. اگر ضررها و خسارتهای وارده از سوی مدیر به سایر اشخاص، در نتیجه تخلف از تکالیف و یا حدود اختیارات تعیین شده وی باشد، مدیر مسئولیت آن را بر عهده دارد و خسارت دیدگان جهت وصول زیان‏ها‎ی خود می‎توانند به وی مراجعه نمایند.

 
۲- منابع شناسایی تقصیر مدیران

منابع شناسایی تقصیر مدیران براساس ۳ منبع انجام می شود که عبارتند از قانون، قرارداد و عرف. به منظور شناسایی تقصیر مدیران شرکت‏ها‎ی تجاری باید به این منابع مراجعه کرد.

 

        قانون : جهت احراز مسئولیت مدنی مدیران در قانون، باید تکالیف و حدود اختیارات مدیران شناسایی گردد و در صورتی که خسارتهای وارده به اشخاص در نتیجه تخلف مدیران از تعهدات قانونی شان باشد، تقصیر آنها ثابت شده و می‌توان برای جبران ضرر‌های وارده به مدیران متخلف مراجعه کرد.

        تقصیر قراردادی مدیران : مدیران شرکت‌های تجاری در مقابل سه شخص مسئولیت قراردادی دارند که این سه شخص عبارت‌اند از شرکت، شرکا و اشخاص ثالث.

        تقصیر مدیران در عرف : تعهدات یک تاجر محدود به تعهدات قانونی و قراردادی محدود نمی شود و یکی از منابع استخراج تکالیف و حدود اختیارات مدیران شرکت‌های تجاری، عرف است. اگر در قانون حکمی در زمینه تکالیف و حدود اختیارات مدیران وجود نداشته و قراردادی نیز میان آنها منعقد نشده باشد، برای اثبات تخلف مدیران از تکالیف و یا حدود اختیارات، می‌توان به عرف مراجعه و تقصیر مدیران را اثبات کرد. مدیران شرکت‌های تجاری علاوه بر آنکه ملزم به رعایت اصول عرفی موجود در جامعه‌ای که در آن فعالیت می‌کنند هستند، باید قواعد عرف را نیز رعایت نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اشاعه و تفاوت آن با شرکت در چیست ؟ اشاعات در قانون مدنی آمده و عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو مشاع بدون قصد کسب سود. در عین حال نباید تصور کرد، اشاعه اجتماع حقوق افراد در چیزی است که هیچ منفعتی نداشته باشد بلکه قاعدتاً مالی که منفعت نداشته باشد، هیچ قیمتی نیز برای آن تعیین نمی شود.

ماده ۵۷۱ قانون تجارت در تعریف شرکت چنین مقرر داشته است: «اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد بنحو اشاعه». این تعریف به تمامی شرکت ها و اشاعات اشاره دارد و شرکتی که با پرداخت سرمایه مشخص با مشارکت چند نفر تشکیل می شود و یا اشاعه ای که چند نفر در خانه خود تشکیل داده اند و …. همگی مشمول تعریف فوق هستند. در ماده ۵۷۲ ذکر شده است که شرکت اختیاری است و یا در نتیجه عقدی از عقود تاسیس می شود. همچنین ممکن است شرکت در نتیجه شرکاء از قبیل مزج اختیاری یا قبول مالی مشاعاً در ازاء عمل چند نفر و نحو آنها تاسیس شده باشد. در ماده ۵۷۴ همین قانون آمده است که: «شرکت قهری اجتماع حقوق مالکین است که در نتیجه امتزاج یا ارث تشکیل می شود.»

اشاعات چیست ؟

اشاعات در قانون مدنی آمده و عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو مشاع بدون قصد کسب سود. در عین حال نباید تصور کرد، اشاعه اجتماع حقوق افراد در چیزی است که هیچ منفعتی نداشته باشد بلکه قاعدتاً مالی که منفعت نداشته باشد، هیچ قیمتی نیز برای آن تعیین نمی شود. منظور از شرط «بدون قصد کسب سود» این است که عمل اشاعه بدون قصد منفعت صورت می گیرد و نه این که هر یک از شرکاء از حصه مشاعی خود هیچ سودی دریافت نکنند.

 
تفاوت اشاعه و شرکت

        شرکت با هدف کسب منفعت و سود تشکیل می شود و در عین حال، به ضرر و زیان نیز توجه دارد. هدف اصلی شرکت، تقسیم ضرر و زیان نیست و کسانی که شرکت را تاسیس کرده اند، با هدف کسب سود پا به این عرصه گذاشته و بنابراین عقلانی نیست که حتماً ضرر داشته باشد و ضرر آن تقسیم نشود. در واقع ضرر و سود به یک اندازه قابل تقسیم است مگر اینکه خلاف آن شرط شده باشد.

        در حالی که شرکت با عقد و اختیار تشکیل می شود؛ برای مثال شرکت راه و ساختمان با شراکت چندین نفر تاسیس می گردد. اما اشاعه ممکن است اختیاری و یا قهری باشد. برای مثال، زمانی که وراث در زمینه تقسیم ترکه مورث، با یکدیگر اشاعه می کنند، امری اجباری است.

        شرکت برای مدت مشخص و نامحدود تشکیل می شود و شرکا و سهامداران نمی توانند غیر از مواردی که در قانون تجارت عنوان شده است، درخواست انحلال آن را داشته باشند. این در حالی است که در اشاعه پس از دریافت نتیجه و هدف اصلی، شرکا می توانند هر زمان که بخواهند، آنرا منحل کنند.

        سهم شرکا در شرکت، براساس مجموعه ای از دستورالعمل ها انجام می شود. برای مثال انتقال سهم الشرکه تابع تشریفاتی است و در بعضی از آنها رضایت شرکاء ضرورت دارد. اما در اشاعه، انتقال حصه مشاع از ناحیه هر یک از شرکاء بی مانع است.

         در حقوق ایران، اشاعه نمی تواند توقعات شرکت را برآورده سازد. این دو نهاد حقوقی در تقابل با یکدیگر قرار می گیرند که بشکل تضاد یا رقابت مطرح می شوند. چنین تفکیکی، بویژه اگر اشاعه قانونی و اشاعه قراردادی جداگانه باشد، انکارناپذیر خواهد بود.

        شرکت داوطلبانه بوده و بنابراین قراردادی، سازماندهی شده و پایدار است. قصد شریک شدن اعضاء برای تشکیل شرکت، آنها را به هم پیوند می دهد. اشاعه تحمیلی است، بنابراین غیر سازماندهی شده، فانی و کمتر سازگار با زندگی تجاری می باشد.

        رقابت بین اشاعه و شرکت مستلزم این است که هر دو نهاد بتوانند بشکل صحیحی بر موقعیت هایی دارای محتوای یکسان اعمال شوند و بین آنها، حوزه مشترکی وجود داشته باشد. بین این دو نهاد رابطه عموم و خصوص من وجه وجود دارد.

        تحقق آورده عبارت است از سرمایه شرکت که شرکا در اختیار شرکت قرار می دهد و در مقابل آن سهم الشرکه یا سهام به شرکا تعلق می گیرد. در اشاعه، طرفین توافق می کنند اموالی را به اشتراک بگذارند و در مقابل به آنها حقوق، بویژه حقوق مادی که به عنوان مالک مشاع بودنشان متصل است، اختصاص داده می شود که با توجه به آنکه مالکان در هر لحظه حق تقسیم دارند، طرفین می توانند روی یک حق مالکیت فردی حساب کنند.

        مدیریت و کنترل شرکت جنبه عینی شرکت است که براساس حکم قانونگذار، مستلزم آن است که شرکاء بطور موثری در بهره برداری با نفعی مشترک، بطور مساوری همکاری داشته باشند. اما در اشاعه، نفع طرفین با توجه به قانون مدنی تصریح نشده و در هاله ای از ابهام قرار دارد. با این وجود، مالکان مشاع بدون هیچ تردید در شرایط تساوی مطلق بوده و حق بهره برداری از اموال مشاع و نحوه اداره کردن اموال مشترک تابع شرکت در نفع و ضرر به نسبت سهمشان را دارند




:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 



:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 384
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 



:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir



:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

در شرکت های تضامنی و نسبی، همانند دیگر شرکت های تجاری برای فعالیت و اداره شرکت نیاز به سازمان و تشکیلاتی است که تابع احکام و مقررات متفاوتی است. همچنین امور مالی این شرکت ها و مقررات حاکم بر این حوزه، به عنوان یکی از اجزای مرتبط با حیات آن ها، نیازمند بررسی است.
در این نوشتار به بررسی شرایط واگذاری سهم الشرکه در این شرکت ها می پردازیم.

    واگذاری سهم الشرکه

در مورد واگذاری سهم الشرکه این شرکت ها، قانون گذار با لحاظ آثار عضویت و مسئولیت های ناشی از آن بر یک یک شرکا، سختگیری بیشتری در مقایسه با شرکت های سرمایه معمول داشته است. به موجب ماده 123 قانون تجارت ، " در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکا نمی تواند سهم خود را به دیگری منتقل کند مگر به رضایت تمام شرکا."
با توجه به شمول حکم ماده به شرکت نسبی طبق ماده 185 قانون تجارت، رعایت شرط بالا در مورد شرکت اخیر نیز لازم الرعایه است.
شرط لزوم جلب رضایت همه شرکا که حتی در انتقال قهری نیز به چشم می خورد، با توجه به آثار غیرقابل پیش بینی و خطرساز مشارکت در این شرکت ها کاملاَ توجیه پذیر است. حال باید به این پرسش پاسخ گفت که آیا تفسیر واژه " دیگری " در ماده بالا باید همانند عبارت مشابه در ماده 102 قانون تجارت در ارتباط با واگذاری سهم الشرکه در شرکت بامسئولیت تجزیه و تحلیل گردد؟ به دیگر سخن، آیا باید انتقال به دیگری منوط به موافقت دیگر شرکا را مطلقاَ به شریک و غیرشریک تعمیم داد ؟
در رابطه با ماده قانونی مورد بحث، معنای واژه " دیگری " در عبارت " شرکا نمی تواند سهم خود را به دیگری منتقل کند " و مصادیق آن اهمیت اثرگذار در پاسخ به پرسش بالا دارد که میان حقوقدانان در این خصوص اختلاف نظر اساسی به چشم می خورد.
در پاسخ به اینکه آیا منع انتقال سرمایه به دیگری جز با اتفاق آراء شرکای شرکت های تضامنی و نسبی همه اشخاص و از جمله دیگر شرکا را دربرمی گیرد و یا آنکه تنها اشخاص بیرون از شرکت را در نظر دارد، آثار عملی مهمی در پی دارد دو دیدگاه را می توان مورد بررسی قرار داد :
بر پایه دیدگاه اول، با توجه به کاربرد عبارات مشابه در شرکت بامسئولیت محدود و شرکت های تضامنی و نسبی، دلیلی ندارد تا حکم متفاوتی برای آن ها مقرر داشت. لذا، در مورد شرکت های اشخاص نیز بایستی واژه " دیگری " را فارغ از شرکا و منحصر به اشخاص ثالث تلقی نمود و واگذاری سهم الشرکه میان شرکا در این شرکت ها را بی نیاز از موافقت دیگر شرکا دانست.
بر اساس دیدگاه دوم که با اصول و کارکرد شرکت های اشخاص انطباق دارد، با توجه به ویژگی های شرکت های تضامنی و نسبی و آثار عضویت در آن ها، به کارگیری بنیاد استدلالی یکسان با شرکت با مسئولیت محدود برای شرکت های اشخاص پذیرفتنی نیست. زیرا که با توجه به نامحدود بودن مسئولیت شرکا در مقابل اشخاص ثالث، واگذاری سهم الشرکه یک شریک به شریک دیگر باید تابع محدودیت لزوم کسب موافقت سایر شرکا باشد.
با ملاحظه ماهیت خاص شرکت های تضامنی و نسبی و همچنین نتایج مسئولیت بار عضویت در این دو شرکت، باید بر آن بود که ممنوعیت واگذاری سهم الشرکه در شرکت های اشخاص بدون رضایت همه شرکا، نسبت به هر شخص و از جمله شرکای موجود شرکت اعمال می گردد. نظریه مزبور را با این استدلال می توان تحکیم نمود که واگذاری سهم الشرکه شریکی به شریک دیگر در شرکت های تضامنی و نسبی بدون نیاز به رضایت دیگر شرکا، باعث تقویت جایگاه شریک منتقل الیه و دست بالا قرار گرفتن وی در سیاست گذاری ها و اتخاذ تصمیمات کلیدی و از جمله انتخاب مدیران از جانب او خواهد شد. این وضعیت با توجه به پیوند مستقیم شیوه اداره شرکت با بهبودی و یا نابسامانی اوضاع مالی و در نهایت تحمیل دیون آن بر همه شرکا، نوعی تجاوز به حقوق سایر شرکا محسوب شده و انتقال سهم الشرکه میان خود شرکا را نیز بایستی نیازمند موافقت همه شرکا دانست.



:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

به موجب ماده 357 قانون تجارت حق العمل کار کسی است که به نام خود ولی به حساب آمر معامله می کند و در برابر این عمل، حق الزحمه ( حق العمل ) دریافت می کند. بنابراین بابت استیفاء از عمل وی به او اجرت می دهند. نام دیگر حق العمل کاری، خرید به دستور و به حساب دیگری است، حق العمل کار را به فرانسه " کمیسیونر" گویند. تعبیر دیگر آن " نمایندگی ناقص" است چرا که اگرچه حق العمل کار، نماینده است اما برای وی مسئولیتی متصور است و حق العمل کار در مقابل طرف معامله مسئول اجرای تعهدات فرض شده است.

حقوق حق العمل کار :
الف : اجرت
ب: حق حبس
ج: مخارج

    الف: اجرت

به موجب ماده 369 قانون تجارت، حق العمل کار اجرت تعیین شده حق العمل کار در قرارداد است. حق العمل کار زمانی مستحق حق العمل کار می شود که معامله اجرا شده باشد. اجرا فرع بر انعقاد عقد است. به عنوان مثال اگر عقد بیع توسط حق العمل کار منعقد شده باشد، او پس از تسلیم تمام مبیع و ثمن مستحق حق العمل می شود.
اگر معامله اجرا نشود دو حالت را می توان در نظر داشت :
حالت اول: عدم اجرای معامله مستند به آمر باشد مانند آن که حق العمل کار مامور در خرید بوده و آمر ثمن معامله را به او تحویل ندهد. در این صورت حق العمل کار مستحق حق العمل ( اجرت المسمی ) است.
حالت دوم : معامله اجرا نشود به هر دلیلی غیر به آمر. در این حالت حق العمل کار مستحق اجرت المثل یعنی اجرت طبق عرف و عادت می باشد، مانند آن که طرف معامله تعهدات خود را اجرا نکند و معامله فسخ شود.
اجرت حق العمل کار :
اجرای معامله : دریافت حق العمل
عدم اجرا : مستند به فعل آمر : دریافت حق العمل
دلایل دیگر غیر از فعل آمر : دریافت اجرت المثل

    ب: حق حبس

به موجب ماده 371 قانون تجارت، حق العمل کار در مقابل آمر برای وصول مطالبات خود از او نسبت به اموالی که موضوع معامله بوده و یا نسبت به قیمتی که اخذ کرده، حق حبس خواهد داشت.
حق العمل کار و متصدی حمل و نقل، از حقی به نام حق حبس برخوردارند. حق العمل کار می تواند مالی را که برای آمر خریداری کرده نزد خود نگه دارد تا آمر حق العمل و مخارج معامله را به او بدهد. مثلاَ کلید و اسناد منزل خریداری شده را به آمر تحویل ندهد تا حق الزحمه و مخارج او تحویل داده شود.
حق حبس :
حق حبس حق العمل کار، در مقابل آمر می باشد.
حق حبس برای وصول مطالبات است.
حق حبس نسبت به اموالی که موضوع معامله بوده یا نسبت به قیمتی که اخذ کرده است.

    ج: مخارج حق العمل کار

به موجب ماده 368 قانون تجارت، تمام مخارج و مساعده که لازم بوده را می تواند دریافت کند. اما دلال فقط در دو صورت می تواند مخارج را مطالبه کند : 1. شرط 2. عرف تجاری
مخارجی را که حق العمل کار انجام داده و برای انجام معامله و نفع آمر لازم بوده و هم چنین هر مساعده ای که به نفع آمر داده باشد، اصلاَ یا منفعتاَ به حق العمل کار مسترد شود.
حق العمل کار می تواند مخارج انبارداری و حمل و نقل را نیز به حساب آمر گذارد.



:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 

دامنه ها
 

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 

دامنه ها
 

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

دامنه ها
 

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اهمیت به نظافت و پاکیزگی در میان مردم جهان باعث شده روزانه حجم انبوهی از تقاضا برای انواع مواد شوینده به وجود آید و به تناسب نیز سیل گسترده ای از این محصولات با ترکیبات قوی تر و در رنگ های مختلف و اسانس های جدید به بازار جهانی سرازیر می شود. در این میان مواد شوینده، تنها محصولاتی هستند که میزان تقاضا برای آن ها درهمه نقاط جهان به صورت یکسان می باشد.منظور از مواد شوینده، موادی هستند که ذره های چربی و چرک را از پارچه ها و یا اجسام دیگر بزدایند و در انواع مختلف تهیه می شوند.
بازار مواد شوینده خانگی و صنعتی پتانسیل زیادی از رشد را با خود به همراه دارد. تغییر در سبک زندگی مردم جهان و اهمیت دادن به مسائل بهداشتی، نوسازی مداومی که در شهرهای جهان اتفاق می افتد، از جمله دلایل اصلی رشد بازار مواد شوینده در جهان به شمار می روند.علاقه مندان به فعالیت در این حوزه، می توانند با ثبت شرکت تولید مواد شوینده عمدتاً در زمینه تولید محصولات بهداشتی و مواد شوینده و پاک کننده قدم به عرصه بازار کار گذاشته و فعالیت تجاری خود را آغاز نمایند.
ثبت شرکت تولید مواد شوینده، پس از کسب مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح به دو صورت شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود امکان پذیر است، این اقدام شرایط ومدارکی را می طلبد که در ادامه به ذکر آن ها می پردازیم.

• شرایط ثبت شرکت مواد شوینده سهامی خاص :

    مطابق ماده 3 لایحه اصلاحی قانون تجارت : حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی خاص 3 نفر می باشد.( به همراه 2 نفر بازرس که بازرسین نباید از اعضاء باشند)
    حداقل سرمایه در شرکت سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد.(ماده 5 لایحه اصلاحی قانون تجارت)
    حداقل 35% سرمایه می بایست نقداً پرداخت شود.

• شرایط لازم جهت ثبت شرکت مواد شوینده با مسئولیت محدود :

    حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت صدهزار تومان است.
    در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیرعامل شرکت شده و مدیرعامل اقرار به دریافت نماید.
    در شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکاء حداقل 2نفر می باشد.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت مواد شوینده سهامی خاص :

تصویر برابر اصل مدارک احراز هویت از جمله صفحه اول شناسنامه و کارت ملی سهامداران
دو برگ اساسنامه تکمیل شده با امضاء مؤسسین
دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره با امضاء تمامی اعضاء هیأت مدیره
گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره، مدیر عامل و بازرسان
اصل مجوز فعالیت از مراجع ذی ربط درمواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین با امضاء مؤسسین
اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی (حداقل 35% سرمایه) در حساب شرکت در شرف تأسیس همراه با فیش پرداختی
دوبرگ اظهارنامه تکمیل شده با امضاء مؤسسین
اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد

• مدارک مورد نیاز ثبت شرکت مواد شوینده با مسئولیت محدود به شرح ذیل می باشد:

فتوکپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده کلیه سهامداران
دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین و هیأت مدیره که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
دو برگ شرکتنامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضاء ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران.
دو جلد اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود و امضاء ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران.
دو برگ تقاضانامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضاء ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران.
دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره که به امضاء مدیران منتخب مجمع رسیده باشد.
تأییدیه هیأت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار، مبنی بر غیر دولتی بودن آن.
گواهی عدم سوء پیشینه کیفری.
کپی شناسنامه و کارت ملی بازرسین.
اخذ مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها.




:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

شکلات و فرآورده های کاکائویی، یکی از مواد خوردنی پر مصرف در جهان است که روز به روز طعم و فرم آن ها تنوع بیشتری یافته و فناوری تولید این محصولات پیشرفته تر می شود. صنعت شکلات به شدت در حال رشد است؛ به طوری که کسب و کار جهانی 50 میلیارد دلاری در سال روی فروش و مصرف شکلات متمرکز شده است . این موضوع در بیشتر مناطق دنیا از جمله ایران صدق می کند.
در ایران اولین کارخانه شکلات سازی حدود 60 سال پیش راه اندازی شد و به تدریج دامنه این صنعت گسترش یافت. به طوری که امروزه حدود هزار واحد صنعتی با ظرفیت تولید بسیار بالایی در حال فعالیت هستند که بخشی از این تولیدات به خارج صادر می شود.
با توجه به افزایش روز افزون علاقه مصرف کنندگان به مصرف شکلات و تقاضای بازار این محصول، ایجاد یک شرکت در یکی از انواع ( سهامی خاص و یا با مسئولیت محدود) در زمینه تولید، بسته بندی، توزیع، فروش و صادرات انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی می تواند گام مناسبی هم درجهت پاسخگویی به نیاز جامعه و هم عامل خوبی برای سود دهی باشد.
با ثبت شرکت فعالیت بنگاه در سایه حمایت های دولتی و قانون تجارت قرار می گیرد تا در خصوص پیگیری های لازم و در خصوص دعاوی و ... امکان رسیدگی باشد. همچنین از طریق ثبت شرکت امکان عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکت در مناقصات و مزایدات به راحتی میسر می گردد.

ثبت شرکت شکلات و فرآورده های کاکائویی :
پس از اخذ اطمینان نسبت به طراحی موضوع ، در فرآیند ثبت شرکت ، تعیین نوع شرکت یکی از اقداماتی است که در پیشبرد اهداف شرکت نقش مهمی ایفا می کند. از میان شرکت های تجاری، شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود از شرکت های رایج ثبتی هستند. شرکت های بامسئولیت محدود با حداقل 2 نفر بالای 18 سال به ثبت می رسند و شرکت های سهامی خاص با حداقل 3 نفر سهامدار و 2 نفر بازرس قابل ثبت هستند.
در ادامه به توضیح بیشتر راجع به این شرکت های متداول ثبتی می پردازیم :

• شرکت سهامی خاص :

شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراً توسط مؤسسین تامین گردیده وسرمایه آن به سهام تقسیم شده ومسئولیت صاحبان سهام ،محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست.

• ویژگی های شرکت سهامی خاص :


۱. در نام شرکت قبل از اسم شرکت یا بعد از آن کلمه خاص باید اضافه شود و این کلمه در کلیه نوشته های شرکت و آگهی ها باید رعایت گردد.
2. سرمایه شرکت ممکن است حداقل یک میلیون ریال باشد.
3. شرکت سهامی خاص حق انتشار اوراق قرضه را ندارد.
4. سرمایه شرکت به وسیله خود مؤسسین تأمین می شود و حق صدور اعلامیه پذیره نویسی را ندارند.
5. هیأت مدیره شرکت سهامی خاص ممکن است از پنج نفر کمتر باشد.
۶. شرکت سهامی خاص نمی تواند سهام خود را برای پذیره نویسی یا فروش در بورس اوراق بهادار یا توسط بانک ها عرضه نماید یا با انتشار آگهی و اطلاعیه یا هر نوع اقدام تبلیغاتی برای فروش سهام خود مبادرت کند.

• شرکت با مسئولیت محدود :

شرکتی است که بین دو یا چند نفربرای امورتجاری تشکیل شده وهریک ازشرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد،فقط تامیزان سرمایه خود مسئول قروض وتعهدات شرکت است.

• ویژگی های شرکت با مسئولیت محدود :


1. حداقل تعداد شرکاء در شرکت با مسئولیت محدود دو نفر خواهد بود.
2. حداقل سرمایه با توجه به رویه وحداقل مبلغ دریافت حق الثبت یک میلیون ریال می باشد.
3. سعی شود درنام شرکت از نام شرکاء استفاده نشود.اسم شریکی که در نام شرکت قید شود حکم شریک ضامن در شرکت را داشته و درآغاز امر مسئول پرداخت کلیه قروض و تعهدات شرکت خواهد بود.
4. کلیه شرکاء نسبت به قیمتی که درحین تشکیل برای سهم الشرکه های غیر نقدی معین شده درمقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.
5. شرکت به وسیله یک یا چند نفر مدیر که به صورت مؤظف یا غیرمؤظف از بین شرکاء یا از خارج برای مدت محدود یا نامحدود معین می شوند اداره می گردد.
6. شرکت با مسئولیت محدود وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد و مدیرعامل اقرار به دریافت کلیه سرمایه نقدی سهم الشرکه غیرنقدی نماید.
7. در شرکت نامه باید صراحتاً قید شده باشد که سهم الشرکه غیرنقدی هرکدام به چه میزان تقویم شده است.
8. هریک از شرکاء به نسبت سهمی که در شرکت دارد، در مجامع دارای رأی خواهند بود.اساسنامه شرکت می تواند ترتیب دیگری تعیین نماید.
9. سهم الشرکه شرکاء نمی تواند به شکل اوراق تجارتی قابل انتقال اعم از با نام و بی نام وغیره درآیند و سهم الشرکه را نمی توان منتقل به غیر نمود. مگر با رضایت عده ای از شرکاء که لااقل سه ربع سرمایه متعلق به آنها بوده و اکثریت عددی نیز داشته باشند.
10. انتقال سهم الشرکه به موجب سند رسمی خواهد بود.
11. مدیران شرکت کلیه اختیارات لازم را برای نمایندگی و اداره شرکت خواهند داشت، مگر اینکه در اساسنامه غیر این ترتیب تعیین شده باشد.
12. تصمیمات درباره شرکت باید به اکثریت لااقل نصف سرمایه اتخاذ شود و اگر در دفعه اول این اکثریت حاصل نشد، باید تمام شرکاء مجدداً دعوت شوند و دراین صورت تصمیمات به اکثریت عددی شرکاء گرفته می شود. اگر چه اکثریت مزبور دارای نصف سرمایه نباشد،اساسنامه شرکت می تواند ترتیب دیگری برای حد نصاب مجامع مقرر دارد.
شرایط و مدارک لازم برای ثبت شرکت تولید شکلات و فرآورده های کاکائویی سهامی خاص و با مسئولیت محدود :
الف) شرایط لازم :
جهت ثبت شرکت تولید شکلات و فرآورده های کاکائویی سهامی خاص داشتن شرایط زیرلازم می باشد :
1. به موجب ماده 3 لایحه اصلاحی قانون تجارت : حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی خاص 3 نفر می باشد." به همراه 2نفر بازرس که بازرسین نباید از اعضاء باشند."
2. مطابق ماده 5 لایحه اصلاحی قانون تجارت حداقل سرمایه درشرکت سهامی خاص از یک 100 هزار تومان نباید کمتر باشد.
3. حداقل 35% سرمایه می بایست نقداً پرداخت شود.
ب) مدارک لازم :
مدارک لازم جهت ثبت شرکت تولید شکلات و فرآورده های کاکائویی سهامی خاص عبارتند از :
1. تصویر برابر اصل مدارک احراز هویت سهامداران، مدیران و بازرسان
2. تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و هم چنین فیش واریزی
3. دونسخه صورتجلسه ی هیأت مدیره ی تکمیل شده
4. دونسخه اظهارنامه تکمیل شده
5. دونسخه اساسنامه تکمیل شده
6. اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی(حداقل ۳۵% سرمایه) همراه با فیش واریزی
7. اصل گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضای هیأت مدیره،مدیرعامل و بازرسان
8.اصل مجوز فعالیت ازمراجع ذیربط درمواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
9.اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری درصورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
الف) شرایط لازم :

• برای ثبت شرکت تولید شکلات و فرآورده های کاکائویی با مسئولیت محدود داشتن شرایط زیر لازم می باشد :


1. این شرکت با حداقل دو نفر شریک دارای سن قانونی ۱۸ سال تمام قابل ثبت می باشد.
2. هردوعضو شرکت باید سهامدار باشند.
3. حداقل سرمایه اولیه شرکت با مسئولیت محدود ۱۰۰ هزار تومان می باشد.
ب) مدارک لازم :

• مدارک مورد نیازجهت ثبت شرکت تولید شکلات و فرآورده های کاکائویی با مسئولیت محدود عبارتند از :


1. تصویر برابراصل با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکاء، مدیران وهیأت نظار، درمواردی که تعداد شرکاء بیشتر از۱۲ نفر باشد‌.
2. تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی وهمچنین فیش واریزی
3. دونسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی مؤسس
4. دونسخه صورتجلسه ی هیأت مدیره
5. دوبرگ تقاضانامه تکمیل شده
6. دوجلد اساسنامه تکمیل شده
7. دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده
8. اصل گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل
9. اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
10.اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری درصورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.



:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

مزیت های منطقه آزاد کیش جهت ثبت شرکت در این جزیره و بهره بردن از معافیات مالیاتی

جزیره کیش، گوهر خلیج فارس

جزیره کیش دارای  وضعیت منحصر به فرد در منطقه استراتژیک پارسی واقع شده .خلیج فارس در میان جزایر بزرگ و کوچک متعددی است.  جزیره کیش بسیار زیبا و جذاب و گیرا است که  آنجا از زمان های قدیم به عنوان مروارید خلیج پارس شناخته می شده است. ساحل های آرام آن با آبی زلال ماسه های مرجانی،  و نمکی که تماما انرژی های منفی بدنتان را با تنها یک بار شنا کردن در آبش برطرف میکند و آرامشی بارو نکردنی به شما هدیه میدهد، در نور آفتاب درخشش ماسه ها  ساحل را می پوشاند و مناظر زیبایی برای تعطیلات شما به ارمغان می آورد.

آب های روشن ساحل  به مسافران و گردشگران فرصتی می دهد که برای مشاهده چند متر زیرعمق دریا و تماشای حرکات زیبای ماهی ها تلاشی انجام ندهند. گیاههای متنوعو انبوه و درختان بومی، همچنین آب و هوای مطبوع  و دل انگیز هفت ماه از سال خاطره زیبا  و برجسته ای را در ذهن همه ایجاد می کند که از جمله ویژگی های جزایر ایران نیز به شمار میرود.

جزیره کیش در تمام طول تاریخ بسیاری از گردشگران، مسافران و نویسندگان را به خود جذب کرده . در وصف این جزیره افراد شاخصی از جمله Niarkhous,فرمانده نیروی دریایی یونان که در ۲۲۵ سال قبل از میلاد به کیش آمده بود و درمورد طبیعطش نوشته و مارکو پولو، ابن بطوطه و حمدالله مستوفی، و همچنین خانم فاطمه آل علی،نویسنده کویتی معاصر که در فوریه ۲۰۰۲ به کیش، این جزیره که به “گوهر در تاج پادشاه”مشهور است سفر کرده  و تجربه متفاوت داشته مطالبی زیبا گفته اند.

جغرافیا

جزیره کیش با مساحت تقریبی ۹۰ کیلومتر مربع، جزیره ایست با ۱۸ کیلومتر در خط ساحلی جنوبی کشور جمهوری اسلامی ایران واقع شده است. این جزیره شکل بیضی  زیبا ۱۵ کیلومتر طول و در هفت کیلومتر گستردگی دارد.

فاصله از کیش به شهر تهران ۱۰۵۲ کیلومتر از هوایی  می باشد. فاصله کیش از شهر اصفهان که یکی از مهمترین مراکز توریستی و تاریخیست در حدود ۱۲۰۰ کیلومتر است و  هر سال هزاران نفر بازدید کنندگان بین المللی به این شهرستان  می آیند .

نقشه برداری

کیش  جزیره ایست تقریبا صاف با ارتفاع متوسط ​​ ۲۲ متر از سطح دریا، بالاترین منطقه از این جزیره (در شرق) ۴۵ متر ارتفاع از سطح دریا دارد



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

مراحل و روند ثبت یک شرکت سهامی خاص

مرحله 1: مدارک، که حاوی 2 نسخه از اعلامیه شرکت، 2 جلد از اساسنامه شرکت، 2 نسخه از صورت جلسه مجمع عمومی از بنیانگذاران، 2 نسخه از صورت جلسه هیئت مدیره، گواهی بانکی از پرداخت حداقل 35% از سرمایه اولیه، یک نسخه از مدارک ID سهامداران و بازرسان شرکت، باید به اداره ثبت شرکتها ارسال شود. بعد از ارائه اسناد و مدارک رسید تحویل می شود.

مرحله 2: اگر اسناد دارای اعتبار و درست باشد، دفتر یک پیش نویس آگهی آماده در روزنامه رسمی منتشر می شود. پیش نویس باید توسط مقامات دفتر  تایید شود و پس از آن آماده تحویل شود. پیش از گرفتن پیش نویس، شما باید هزینه ثبت نام در یک بانک پرداخت نمایید. هزینه ثبت نام در بیانیه اعلام می شود.

مرحله 3: بعد از پرداخت هزینه ثبت نام شما به بخش حسابداری می رود و اعلامیه خود را مهر کنید.

گام 4: اسناد باید به بخش ثبت نام شرکت برده، که در اداره  ثبت شرکت ها ثبت گردیده و شناسه ثبت آن به شما اعلام می شود،  که در بیانیه خود نوشته شده  ارائه نمایید. بعد از آن شما، به عنوان یک سهامدار یا وکیل شرکت ها، باید در اداره ثبت شرکت ها وارد گردیده و آگهی تایپ شده در نامه امضا گردیده توسط رئیس دفتر. یک فتوکپی از همه مدارک خود را خواهد شد در دفتر و یک نسخه دیگر از این بیانیه ذخیره می گردد، اساسنامه، دقیقه مجمع عمومی از بنیانگذاران و دقیقه از هیئت مدیره خواهد بود به متقاضی داده می شود. همه اسناد باید توسط دفتر مهر. تقاضا کننده باید مدارک را به وزیر برای دریافت آگهی خود را در کتاب ثبت و گرفتن یک رسید.

مرحله 5: متقاضی به بخش روابط عمومی دفتر را برای گرفتن آگهی در روزنامه رسمی منتشرگردیده می رود و باید متقاضی  یک فتوکپی از آگهی تایپ شده را به دفتر روزنامه جمهوری اسلامی واقع در خیابان بهشتی ارائه و پرداخت هزینه چاپ و نشر آن را پرداخت نماید.



:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

منظور از ثبت شرکت دکوراسیون داخلی و یا همان طراحی داخلی مانند پروژه ای می باشد که به فعالیت های انسانی مربوط می شود و ترکیبی از معماری و طراحی داخلی است. فردی که پروژه ها را انجام دهد طراح داخل نامیده می شود. دکوراسیون داخلی دارای معانی زیادی می باشد که به بررسی برخی از آن ها می پردازیم بر اساس معنی ذکر شده در آکسفورد دکوراسیون داخلی به معنای ” طراحی منحصر بفرد برای نمایان شدن وسایل، رنگ ها و چیزهای دیگر در یک اتاق و یا ساختمان بصورت خلاقانه ” می باشد و در لغتنامه وبستر دکوراسیون داخلی به معنای “نظارت و بررسی برای طراحی، اجرای معماری و مبلمان داخلی ” است.

بنابراین به عنوان مثال افراد برای دکوراسیون منزلشان بسیار فکر می کنند و برای بهتر چیده شدن وسایل تلاش فراوانی را انجام می دهند. افراد با انجام این عمل، لقب دکوراتور داخلی را می گیرند.

اولین سبک طراحی توسط رومیان صورت گرفته است. برخی از طراحان داخلی با به کار گرفتن سبک های شرقی و غربی فضایی را ایجاد می کنند که علاوه بر زیبایی و جذابیت باعث ایجاد آرامش خاصی برای افراد می شود.

امروزه به دلایل مختلفی طراحی داخلی روز به روز دارای پیشرفت فراوانی می باشد و این امر باعث شده است متقاضیان زیادی را به خود جلب نماید بنابراین افراد رشته تحصیل خود را طراحی داخلی انتخاب نموده تا با ثبت شرکت در آینده به این شغل ادامه دهد. بنابراین یک کسب و کار نو و مدرنی است که از نظر اقتصادی جایگاه مناسبی را دارد.

این شرکت ها در زمینه فروش محصولات برای زیباسازی دکوراسیون داخلی ساختمان ها، ادارات ، منازل و مکان های دیگر فعالیت می کنند.دکوراسیون داخلی و یا همان طراحی داخلی مانند پروژه ای می باشد که به فعالیت های انسانی مربوط می شود و ترکیبی از معماری و طراحی داخلی است. فردی که پروژه ها را انجام دهد طراح داخل نامیده می شود.

دکوراسیون داخلی دارای معانی زیادی می باشد که به بررسی برخی از آن ها می پردازیم بر اساس معنی ذکر شده در آکسفورد دکوراسیون داخلی به معنای ” طراحی منحصر بفرد برای نمایان شدن وسایل، رنگ ها و چیزهای دیگر در یک اتاق و یا ساختمان بصورت خلاقانه ” می باشد و در لغتنامه وبستر دکوراسیون داخلی به معنای “نظارت و بررسی برای طراحی، اجرای معماری و مبلمان داخلی ” است. بنابراین به عنوان مثال افراد برای دکوراسیون منزلشان بسیار فکر می کنند و برای بهتر چیده شدن وسایل تلاش فراوانی را انجام می دهند. افراد با انجام این عمل، لقب دکوراتور داخلی را می گیرند. اولین سبک طراحی توسط رومیان صورت گرفته است.

برخی از طراحان داخلی با به کار گرفتن سبک های شرقی و غربی فضایی را ایجاد می کنند که علاوه بر زیبایی و جذابیت باعث ایجاد آرامش خاصی برای افراد می شود. امروزه به دلایل مختلفی طراحی داخلی روز به روز دارای پیشرفت فراوانی می باشد و این امر باعث شده است متقاضیان زیادی را به خود جلب نماید بنابراین افراد رشته تحصیل خود را طراحی داخلی انتخاب نموده تا با ثبت شرکت در آینده به این شغل ادامه دهد. بنابراین یک کسب و کار نو و مدرنی است که از نظر اقتصادی جایگاه مناسبی را دارد. این شرکت ها در زمینه فروش محصولات برای زیباسازی دکوراسیون داخلی ساختمان ها، ادارات ، منازل و مکان های دیگر فعالیت می کنند.

 

شرایط ثبت شرکت دکوراسیون داخلی
برای ثبت شرکت دکراسیون داخلی از ۸ قالب قانون تجارت می توان استفاده نمود اما برای ثبت این نوع شرکت بیشتر از قالب شرکت سهامی خاص و یا با مسئولیت محدود استفاده می شود.زمانی که شرکت، تولید کننده باشد باید برای اخذ مجوز از سازمان وزارت تجارت، صنعت و معدن اقدام نماید و یا این که اگر فعالیت شرکت، طراحی داخلی باشد برای اخذ مجوز به انجمن مربوطه ، مراجعه نماید.

انواع شرکت دکوراسیون داخلی
شرکت سهامی خاص: شرکتی از نوع بازرگانی است. کلیه سرمایه را سهامداران تامین می کنند و این سرمایه به سهام تبدیل شده و مسئولیت هر یک به میزان سهام فرد بستگی دارد و در صورت قروض شرکت فقط به میزان سرمایه ای که ارائه داده اند مسئول می باشند. برای نام شرکت در ابتدا و یا انتها از سهام خاص باید استفاده نمود.

شرایط مورد نیاز برای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی در قالب سهامی خاص :

باید از سه عضوء که حداقل دارای سن ۱۸ سال باشند، تشکیل شود.
اعضاء هیئت مدیره باید حداقل دارای یک سهم از شرکت باشد.
حداقل سرمایه مورد نیاز صد هزار تومان می باشد.
متقاضیان ۳۵ درصد از سرمایه را باید به حساب بانکی پرداخت کنند.مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی در قالب سهامی خاص :
کپی کارت ملی و شناسنامه سهامداران و بازرسان
دو نسخه اظهارنامه شرکت با امضاء سهامداران
دو نسخه اساسنامه شرکت با امضاء سهامداران
دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین با امضاء سهامداران
ارائه گواهی عدم سوء سابقه پیشینه
ارائه مجوز در صورت نیاز به داشتن مجوز
ارائه قبض بانکیشرکت مسئولیت محدود:
شرکت با مسئولیت محدود در امور تجاری شکل گرفته است. شریکان به میزان سرمایه خود دارای مسئولیت و پرداخت قروض شرکت می باشند. شرایط مورد نیاز برای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی در قالب مسئولیت محدود :

باید از دو عضوء که حداقل دارای سن ۱۸ سال می باشند، تشکیل شود.
حداقل سرمایه مورد نیاز صد هزار تومان می باشد.
کلیه سرمایه را یکجا به حساب بانکی واریز نمایند.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت دکراسیون داخلی در قالب مسئولیت محدود :
کپی شناسنامه و کارت ملی سهامداران
دو نسخه شرکت نامه رسمی
دو نسخه تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود به همراه امضاء سهامداران
اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود به همراه امضاء سهامداران
صورتجلسه مجمع عمومی به همراه امضاء سهامداران
ارائه مجوز در صورت نیاز به داشتن مجوزبرای ثبت شرکت دکراسیون داخلی باید مراحل زیر را طی نمایید:
مراجعه به سامانه و تکمیل فرم مربوط به ثبت شرکت دکوراسیون داخلی
همه ی صفحات اساسنامه را با دقت تکمیل نماید.
فرم صورت جلسه را کامل نموده و تمامی اعضاء موظفند امضا کنند.
حال باید برای ثبت شرکت دکوراسیون داخلی چندین نام را تعیین نمایید که این نام ها باید دارای ویژگی هایی از این قبیل باشند:
-در این شرکت از کلمه دکوراسیون به دلیل نداشتن ریشه فارسی استفاده نشود.

-از کلمات لاتین استفاده نشده باشد.

-حروف بصورت مخفف استفاده نشود.

-این نام باید تکراری نباشد و هیچ شرکتی از این نام استفاده نکرده باشد.

شاید این سوال برای شما پیش آید که چگونه می توانید از این موضوع با خبر شوید. می توانید با ورود به سامانه http://ilenc.ir نام مورد نظر را سرچ نمایید.

-از اسم خاص مانند نام افراد استفاده نمایید.-اعداد ریاضی را بصورت نوشتاری بکار ببرید.

-دارای ریشه فارسی باشد نام انتخابی باید فارسی باشد و در لغت نامه دهخدا و یا معین وجود داشته باشد.

از عناوین پایگاه های شهدا، شعرا ، دانشمندان استفاده نشود.

-طبق قوانین جمهوری اسلامی باشد.

بنابراین مدارکی را که برای سازمان ارسال نموده اید بوسیله کارشناسان مربوطه بررسی می شود و در صورتی که عدم ناقص بودن کارشناسان آن را تایید می کنند.
بنابراین بعد از اخذ مجوز و تایید مدارک، توسط کارشناسان مهر می شود و کد اقتصادی آن مشخص می شود. بنابراین تاسیس شرکت در روزنامه جمهوری اسلامی چاپ می شود.
در اینصورت متقاضیان با مراجعه به سازمان مربوطه شرکت را ثبت می کنند.



:: بازدید از این مطلب : 709
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

هرگاه شرکتی با مشارکت عده ای شریک سهامی و یک تا چند نفر شریک ضامن تاسیس شود این نوع شرکت ها را شرکت مختلط سهامی می نامند که باید تحت نامی مخصوص ثبت شوند.  شرکت مختلط سهامی ترکیبی از شرکت های تضامنی و شرکت های سهامی است. به این ترتیب که فرد یا افرادی بصورت ضامن در شرکت شراکت دارند و عده ای از افراد نیز با تامین مقداری از سرمایه مورد نیاز شرکت بصورت سهامدار در شرکت شناخته می شوند. بنابر این در این نوع شرکت ها ما با دو نوع شریک در واقع سر و کار داریم. شرکا ضامن و شرکای سهامی.

شرکا سهامی در شرکت مختلط سهامی عموما برای تامین سرمایه و بهره مندی از مقداری از سود شرکت در این شرکت ها حضور دارند. نحوه برخورد با این شرکا دقیقا متناسب با شرکت های سهامی می باشد. در اصل شرکت های مختلط سهامی میزانی از سرمایه ای را که این نوع شرکا تامین می کنند با تقسیم سهام در بین آنها مشخص می کنند و هر فرد سهامدارد در شرکت درست به اندازه سهام خود در شرکت مسئولیت دارد و از بدهی ها و سود شرکت بهره مند می شود.

در طرف دیگر شریک ضامن قرار دارد که عمدتا سرمایه گذاری اصلی است و برای تامین نیاز خود به سرمایه بیشتر اقدام به ثبت شرکت نموده و با تعریف عده ای سهامدار در واقع سرمایه مورد نیاز برای تجارت خود را فراهم نموده است. طبیعی است در این نوع شرکت ها ضمانت فعالیت و تعهدات شرکت را باید کلا شریک و یا شرکا ضامن کلا عهده دار باشند و البته در تصمیم گیری ها و مدیریت شرکت ارجحیت داشته باشند.

در شرکت های مختلط سهامی باید ملاحظات زیر را مد نظر قرار داد:

شرکت باید تحت نام مخصوص به ثبت برسد. یعنی عبارت مختلط سهامی در ان کاملا و شفاف دیده شود و نام یک یا چند نفر شریک ضامن در شرکت در عنوان شرکت آورده شود. از این رو اگر تعداد شرکا ضامن بیش از اندازه نامی شرکت بود می توان با عبارت هایی مانند ودیگران ، و شرکا ، و دوستان و ... از وجود سایر شرکا شامن در شرکت اصلاع رسانی شود.
شرکت های مختلط سهامی باید الزاما دو بعد شریک را در شرکت رعایت نمایند. از این رو وجود چند نفر شریک سهامی و حداقل یک نفر شریک ضامن برای ثبت شرکت الزامی است.
شرکت های مختلط سهامی دارای شخصیت قانونی و حقوقی کافی می باشند و می توانند در هر نوع تجارت و صنعتی وارد شوند.

مراحل ثبت شرکت مختلط سهامی

در مرحله اول باید قالب شرکت انتخاب و موضوع فعالیت شرکت مشخص و نفرات شریک به تفکیک سهامی و تضامنی تعیین شوند
به ترتیب اولویت باید 5 نام برای شرکت در فرم تعیین نام مشخص شود. این نامه ها نباید کپی و یا بیگانه باشند و تمامی اصول و قوانین رایج کشوری برای تعیین نام شرکت از جمله سه سیلابه بودن، فارسی بودن، دارای معنا و مفهوم بودن، عدم گمراه کردن ، نا متعارف و بی ادبانه نبودن و ... را باید رعایت کرده باشد.
شرکا باید به اتفاق و یا نظر یک کارشناس حقوقی یک اساسنامه و یک اظهارنامه و یک شرکت نامه برای شرکت تهیه نمایند.
سرمایه مورد نیاز برای شرکت باید تعهد شود و حداقل یک سوم از سرمایه تعهد شده باید در حساب بانکی شرکت بصورت نقدی تادیه شود. ما بقی تعهدات باید دقیقا مشخص و زمان تادیه معلوم شود.
اگر میزانی از سرمایه غیر نقدی است باید با حضور یک کارشناس از دادگستری تقویم شود و همه شرکا اعم از تضامنی و سهامی ذیل آن را به نشانه توافق امضا کنند.
با توجه به سرمایه شرکت باید سهم شرکا ضامن و میزان سهام شرکا سهامدار و قیمت هر سهم مشخص شود.
جلسه مجمع عمومی موسسین با حضور همه شرکا باید برگزار شود و نفرات هیئت مدیره و دارندگان امضا مجاز مشخص شوند. لازم به توضیح است که مدیریت در شرکت های مختلط سهامی خاص شرکا ضامن می باشد چرا که این شرکا ضامن هستند که همه تعهدات شرکت را قبول کرده اند و به همین دلیل مسئولیت شرکت حق آنها خواهد بود. ضمنا شرکا سهامی در قالب مجمع بازرسین می توانند با انتخاب نفراتی به عنوان هیئت بازرسین و یا مجمع بازرسین و به منظور اطمینان از روال انجام قانونی فعالیت های شرکت و نحوه تقسیم سود و زیان و ... اقدام نمایند و همانگونه که مدیریت این شرکت ها خاص شرکا ضامن می باشد ، بازرسی از شرکت مختلط سهامی هم خاص شرکا سهامی است. البته تعیین مدیر از بین شرکا سهامی هم منوط به اجازه و تایید شریک ضامن امکان پذیر می باشد.
مدارک لازم تهیه و به همراه تقاضانامه ای برای ثبت شرکت به اداره ثبت شرکت ها توسط وکیل شرکت و یا یک نماینده قانونی دیگر ارسال می شود و شرکت در این اداره ثبت و پس از انتشار آگهی تاسیس و دریافت کد اقتصادی و تشکیل پرونده دارایی و مالیاتی شرکت قانونا می تواند فعالیت نماید.

مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط سهامی

یک نسخه شرکت نامه
یک نسخه اساسنامه
یک نسخه اظهارنامه
اسامی مدیران شرکت و میزان سهم آنها
نوشته ای از طرف مدیر عامل شرکت مبنی بر تامین حداقل یک سوم سرمایه تعهد شده و تعیین میزان باقی مانده و زمان تادیه آنها
صورتجلسه مجمع عمومی موسسین با تاکید بر موارد مذکور در مواد 41، 40 و 44 قانون تجارت
نوشته ای از طرف مدیر عامل برای تایید تادیه تمام سرمایه شرکا ضامن و تسلیم شده همه سرمایه های تعیین شده غیر نقدی و تقویم آنها
مدارک شناسایی مدیران و سهامداران شرکت
گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسین شرکت
وکالتنامه وکیل منتخب شرکت در صورت استفاده از وکیل



:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

شرکت های مختلط غیر سهامی ترکیبی از شرکت های تضامنی و شرکت های با مسئولیت محدود هستند. در این شرکت ها دو نوع شریک با هم تعهد همکاری دارند شریک ضامن و شریک با مسئولیت محدود. به این صورت اگر یک عده شریک با مسئولیت محدود با یک تا چند نفر شریک ضامن قرارداد تجاری و حقوقی امضا نمایند و شخصیت حقوقی پیدا کنند نوع شرکت آنها و قالب شرکت آنها مختلط غیر سهامی نامیده می شود.

شاید اولین بار که مفهوم این نوع شراکت شکل گرفت مربوط به دوران قرون وسطی در اروپا باشد که به منظور تامین سرمایه عده ای تاجر، سرمایه داران که تجارت را برای خود کسر شان می دانستند با دادن میزانی از سرمایه مورد نیاز به اینتجار با آنها در سود تجارتشان شریک شدند.

شرکت های مختلط غیر سهامی با ترکیب دو شرکت تضامنی و شرکت با مسئولیت محدود به وجود آمده اند. بالطبع در این شرکت ها برخورد با شرکا ضامن مطابق با قوانین شرکت های تضامنی و برخورد با شرکا با مسئولیت محدود مطابق با قوانین شرکت های با مسئولیت محدود می باشد ولی در این بین برخی از قوانین و مقرراتی وجود دارد که نیاز به شفاف سازی بیشتر داشت که برای آنها آئین نامه ها و الحاقیه هایی در قانون پیش بینی شده است.

ثبت شرکت مختلط غیر سهامی نیازمند تنظیم یک شرکتنامه می باشد. اما به منظور وجود قوانین و مقررات اجرایی در شرکت بهتر است اساسنامه نیز در شرکت تهیه شود. در خصوص تامین سرمایه در قانون بندی بصورت الزامی دیده نمی شود ولی شرکا باید برای شروع کار سرمایه ای را تعهد نمایند. این سرمایه می تواند بصورت نقدی و یا غیر نقدی باشد و از این رو اگر سرمایه ای غیر نقدی تعهد شد باید میزان سرمایه غیر نقدی با حضور یک کارشناس از دادگستری و یا بصورت توافقی در بین همه شرکا تقویم شود و همه آن را امضا نمایند. شرکا ضامن میزانی از سرمایه شرکت را عهده دار می شوند و مابقی سرمایه که باید شرکا با مسئولیت محدود تعهد نمایند بصورت حق الشرکه آنها تعیین می شود.

از این رو هر شریک با مسئولیت محدود در شرکت های مختلط غیر سهامی تنها به اندازه سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت دارد و هر شریک ضامن باید همه ضمانت شرکت را بدون توجه به سایر تعهدات قبول نماید. تعداد شرکا با مسئولیت محدود و یا ضامن به هر تعداد می تواند توافق شود ولی باید حداقل دو شریک با مسئولیت محدود و یک شریک ضامن در شرکت وجود داشته باشند.

انتخاب نام برای شرکت

برای انتخاب نام برای شرکت مختلط غیر سهامی باید مطابق با قوانین نام گذاری جمهوری اسلامی ایران اقدام شود. نام نباید تکراری و یا بدون مفهوم باشد و باید معنی و ریشه فارسی داشته باشد. در این نام باید عبارت مختلط غیر سهامی دقیقا ذکر شود و همچنین نام شریک ضامن و یا شرکا ضامن در عنوان اسم آورده شود. اگر تعداد شرکا ضامن زیاد بود می توانند با آوردن عبارتی این تعداد را مشخص نمایند. مثلا عبارت و دوستان، و برادران، و شرکا و ... می تواند تعیین کننده باشد. اما باید دقت شود که نام شرکا با مسئولیت محدود در عنوان شرکت می تواند مسئولیت تضامنی برای انها به همراه داشته باشد

مسئولیت ها در شرکت مختلط غیر سهامی

شریک ضامن به دلیل تعهداتی که به شرکت دارد و همه مسئولیت شرکت را قبول نموده است طبیعتا تنها فرد مجاز قانونی برای مدیریت در شرکت می باشد. اگر شرکا ضامن بیشتر از یک نفر بودند باید از بین شرکا ضامن یک نفر برای مدیریت شرکت انتخاب شود. طبیعی است که شریک ضامن به دلیل مسئولیتی که به گردن گرفته دلسوزتر و مسئولانه تر در شرکت عمل خواهد کرد. اما هر یک از شرکا با مسئولیت محدود هم مشروط به میل و توافق همه شرکا ضامن می تواند به عنوان مدیر شرکت انتخاب شود.

اما به دلیل اینکه نیاز به اعتماد در شرکت مشهود است مسئولیت نظارت در شرکت به عهده شرکا با مسئولیت محدود قرار داده شده است. برای این منظور هر یک از شرکا با مسئولیت محدود می تواند در هر زمان و بدون نیاز به هماهنگی به شرکت و دفاتر قانونی و رسمی شرکت سرکشی نماید و هیچ محدودتی برای نظارت در این شرکت ها را ندارند.

همانگونه که آورده شد مسئولیت شریک ضامن در شرکت های مختلط غیر سهامی به اندازه همه تعهدات شرکت می باشد و هر شریک با مسئولیت محدود تنها به اندازه سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت خواهد داشت. اما با این وجود در دو حالت شریک با مسئولیت محدود هم در شرکت مختلط غیر سهامی حالت تضامنی پیدا می کند :

در صورتیکه شرکای با مسئولیت محدود اقدام به انجام معامله ای برای شرکت بکند و در آن تاکید نشود که از طرف فرد ضامن این قرار داد و معامله انجام می شود . منظور اینکه از طرف شریک ضامن متعهد نشود و نماینده وی تلقی نشود که در اینصورت همه مسئولیت قرارداد به عهده خودش خواهد بود.
در صورتیکه قبل از ثبت نهایی و قانونی شدن شرکت شریک با مسئولیت محدود اقدام به انجام معامله ای به نام شرکت کرده باشد. در این حالت مطابق با قانون و ماده 150 در این حالت به دلیل عدم ثبت شرکت شریک با مسئولیت محدود در مقابل شخص ثالث در حکم شریک ضامن خواهد بود. البته در صورت اثبات اینکه افراد طرف مقابل از مسئولیت او بصورت با مسئولیت محدود اطلاع داشته باشند موضوع مرتفع خواهد بود.

نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های مختلط غیر سهامی

نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های مختلط غیر سهامی بدون موافقت شرکا ضامن امکان پذیر نیست. این موضوع هم برای شرکا با مسئولیت محدود و هم برای شرکا ضامن سنخیت دارد.

در این حالت در صورت انتقال سهم الشرکه به فرد دیگری کلیه مسئولیت های این فرد دارای سهم الشرکه هم از همان ابتدا با فردی خواهد بود که سهم الشرکه به او واگذار و یا انتقال داده شده است.

برای ثبت شرکت مختلط غیر سهامی توجه به نکات زیر حائز اهمیت می باشد:

در صورت ورشکستگی و متعهد شده شرکت ابتدا باید مطالبات شرکت از دارایی های شرکت و سپس هر یک از شرکا نسبت به میزان سهم الشرکه خود نسبت به پرداخت دیون اقدام نمایند. اگر با توجه به سهم الشرکه شرکا تمامی تعهدات به اتمام نرسید این بار باید شریک ضامن تمامی تعهدات باقی مانده را جوابگو باشد.
ورشکستگی شریک و یا شرکا ضامن به معنی ورشکستگی شرکت نمی باشد
تقسیم سود و زیان در شرکت های مختلط غیر سهامی درست به اندازه سهم الشرکه هر فرد در شرکت در نظر گرفته می شود مگر اینکه در شرکتنامه شرکت برای تقسیم سود و زیان به شکل دیگری شرکا توافق نموده باشند.
مرگ و محجوریت و یا عدم مشکلات ناشی از شرکا با مسئولیت محدود در شرکت مختلط غیر سهامی دلیل بر ورشکستگی شرکت نمی باشد.

شرایط ثبت شرکت مختلط غیر سهامی

توافق اولیه شرکا ضامن و با مسئولیت محدود و انجام توافقنامه و یا قرارداد اولیه بین شرکا
تعیین میزان آورده و سرمایه هر فرد و تادیه آن در زمان های مشخص
مشخص کردن میزان سهم الشرکه هر فرد در شرکت
تعیین نام برای شرکت به ترتیب اولویت به تعداد 5 نام
برگزاری جلسه مجمع عمومی موسسین و انتخاب نفرات مدیر شرکت و تایید مستندات مورد نیاز شرکت مانند شرکتنامه؛ اساسنامه و اظهارنامه
ثبت نام در سایت اداره ثبت شرکت ها
مراجعه و ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها
آگهی موضوع ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیر الانتشار

مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط غیر سهامی

شرکتنامه در دو نسخه
اساسنامه در دونسخه
اظهارنامه در دو نسخه
فرم تعیین نام
صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
مدارک شناسایی مدیران و موسسین شرکت
گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسین شرکت
مجوز شرکت در صورت مجوزی بودن
تعیین تعداد شرکا با مسئولیت محدود و شرکا ضامن و تعیین میزان سرمایه هر کدام



:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

شرکت نسبی یک شرکت تماما ایرانی است که تنها در ساختار قانون تجاری ایران نمونه آن را می توانید پیدا کنید. این شرکت ساختار بسیار مشابهی با شرکت تضامنی دارد  که وجود یک تفاوت اساسی و چندین تفاوت جزئی باعث تمایز شرکت نسبی نسبت به شرکت تضامنی شده است. شرکت های نسبی بنا بر تعریف ماده 183 قانون تجاری  شرکت هایی هستند که به منظور اهداف تجاری، تحت نام مخصوص و با مشارکت دو تا چند نفر به ثبت می رسند که مسئولیت هر یک از شرکا مسئولیت تضامنی نسبت به میزان سرمایه و دارایی خود در شرکت می باشد. یعنی هر یک از شرکا تنها به اندازه سرمایه ای که در شرکت دارد نسبت به دیون و بدهی های شرکت مسئولیت تضامنی دارد.

بنا بر تعریف فوق در شرکت های نسبی بر خلاف شرکت های تضامنی که هر یک از شرکا تمامی مسئولیت های شرکت را بدون در نظر گرفتن میزان دارایی ها و مسئولیت سایر شرکا عهده دار می باشد در این نوع شرکت هر چند شرکا هر یک ضامن فعالیت های شرکت هستند ولی تنها به اندازه دارایی و سرمایه خود در شرکت پاسخگو هستند. از این رو چنانچه دارایی شرکت برای پرداخت مطالبات شرکت در هر زمان کفایت نکند هر کدام از شرکا در قبال بدهی های شرکت به اندازه سرمایه ای که در شرکت دارند ضامن هستند.

به عنوان مثال در یک شرکت اگر 5 شریک ضامن وجود داشته باشند که نفر اول 40 درصد سرمایه شرکت را دارد، نفر دوم 25 درصد و نفر سوم 15 درصد  دو نفر دیگر هر کدام 10 درصد از سرمایه شرکت را دارا باشند در هنگام پرداخت دیون شرکت پس از اینکه دارایی های شرکت برای پرداخت دیون به اتمام رسید باید نفر اول 40 درصد ، نفر دون 25 ، نفر سوم 15 و دو نفر دیگر هر کدام 10 درصد به موازات سرمایه خود در شرکت متعهد جبران دیون شرکت باشند.

در نام گذاری شرکت های نسبی هم همانند شرکت های تضامنی عمل می شود و باید نام حداقل یک نفر از شرکا در نام شرکت اورده شود و از وجود شرکا دیگر نیز با اضافه کردن عبارت هایی همچون ودیگران، و شرکا، و دوستان و ... ذی نفعان و مشتریان شرکت را آگاه نمود. البته برای عدم تداخل این نوع شرکت ها با شرکت های تضامنی باید حتما عبارت نسبی هم در نام شرکت ذکر شود.

حداقل سرمایه ای برای تشکیل شرکت های نسبی در قانون تعریف نشده است و این به دلیل تعهدات و اعتبار شرکا در این شرکت ها است، زیرا در واقع سرمایه اصلی شرکت نام و اعتبار شرکا می باشد. اما با این وجود برای انجام عملیات های تجاری باید به میزان لازم سرمایه برای شرکت تعریف و هر یک از شرکا میزانی از آن را تعهد و تادیه نمایند. شرکا می توانند میزانی از تعهدات خود را بصورت غیر نقدی تادیه نمایند. در این صورت باید سرمایه غیر نقدی تقویم شود و همه شرکا این موضوع را قبول نمایند. مهر کارشناس رسمی دادگستری در پای این تقویم نامه باید باشد که البته حضور وی برای تقویم نامه الزام نشده است.

حداقل نفرات مورد نیاز برای ثبت شرکت نسبی در قانون 2 نفر پیش بینی شده که البته در خصوص حد اکثر اشاره ای نشده و میزان شرکا می تواند به هر تعداد تعیین شود.

تعیین مدیر در شرکت نسبی هم مانند شرکت تضامنی است به این صورت که باید مدیر از بین شرکا انتخاب شود و محدودیتی در دوره مدیریت وی دیده نشده است و تا زمانی که همه شرکا برای انجام مسئولیت وی مشکلی نداشته باشند می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. ضمنا مدیر در شرکت های نسبی در حکم وکیل شرکت می باشد. البته تعیین مدیر از غیر نفرات شریک هم عموما انجام می شود که در این صورت نیاز است توافق همه شرکا در خصوص مدیر منتخب دریافت شود.

تعیین بازرس هم در شرکت های نسبی الزام نشده ولی بهتر است از بین خود شرکا نفراتی این مهم را عهده دار باشند.

از دیگر موضوعات مرتبط برای ثبت شرکت نسبی این است که در شرکت های نسبی باید شرکت نامه تهیه شود . نیاز به اساسنامه الزامی نیست ولی به هر صورت برای داشتن مقررات داخلی به نفع شرکت است که اساسنامه ای هم تهیه شود.

مراحل ثبت شرکت نسبی

شرکت های نسبی درست همانند سایر شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسانده شوند. از این رو مراحل زیر برای ثبت شرکت نسبی لازم است:

تعیین حداقل نفرات مورد نیاز برای شراکت در شرکت نسبی و تعهد سرمایه و تادیه آن
تعیین 5 نام به ترتیب اولویت در فرم تعیین نام برای شرکت.
تهیه شرکتنامه و اظهارنامه شرکت
برگزاری جلسه مجمع عمومی موسسین، انتخاب مدیران و بازرسین احتمالی و تایید شرکتنامه و اظهار نامه توسط همه شرکا
انتخاب نماینده و یا وکیل حقوقی برای ثبت شرکت
ثبت نام شرکت در سایت اداره ثبت شرکت ها و بارگذاری اطلاعات و مدارک لازم
تایید کارشناسان ثبت شرکت ها و انجام امور ثبتی در خود اداره ثبت شرکت ها
ثبت شرکت و دریافت کد اقتصادی و تشکیل پرونده های دارایی و مالیاتی

لازم به توضیح است اغلب شرکت های نسبی در قالب فعالیت های کوچک انجام فعالیت می کنند، عمدتا فامیلی و خانوادگی هستند ولی در هر صورت محدودیتی برای انتخاب موضوع فعالیت ندارند و شخصیت حقوقی لازم و کافی را برای این فعالیت ها خواهند داشت.

مدارک لازم برای ثبت شرکت نسبی

دو نسخه اظهار نامه
دو نسخه شرکتنامه
دو نسخه اساسنامه
دو نسخه تقاضانامه
فرم تعیین نام
مجوز شرکت در صورت نیاز
وکالتنامه وکیل در صورت نیاز
مدارک شناسایی و هویتی شرکا و مدیران
گواهی عدم سوء پیشینه شرکا و مدیران
دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
دو نسخه صورتجلسه هیئت مدیره



:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

معرفی منطقه آزاد ارس و موقعیت ثبت شرکت در ارس

استان آذربایجان شرقی با ۴۵٬۴۸۱ کیلومتر مربع وسعت ، حدود ۲٫۸ درصد از مساحت کل ایران را در بر گرفته است . این استان در شمال غرب کشور ایران و بین مدارهای ۳۶ درجه و ۴۵ دقیقه تا ۳۹ درجه و ۲۶ دقیقهٔ مدار عرض شمالی و نصف‌ النهارهای ۴۵ درجه و ۵ دقیقه تا ۴۸ درجه و ۲۲ دقیقهٔمدار طول شرقی واقع شده ‌است.

استان آذربایجان شرقی ۲۰۰ کیلومتر با کشور جمهوری آذربایجان و ۳۵ کیلومتر با کشور ارمنستان از سمت شمال مرز مشترک خاکی دارند. این استان ۴۲۰ کیلومتر با استان آذربایجان غربی از سمت غرب و جنوب غربی ، ۴۰۰ کیلومتر با اردبیل از سمت شرقی و ۱۴۵ کیلومتر با زنجان از سمت جنوبی هم‌مرز می باشد شهرستان جلفا در شمال غربی آذربایجان شرقی به عنوان یک نوار باریک در مرز شمالی استان واقع گردیده است. از شمال تا به رود ارس ، کشورجمهوری نخجوان و کشور ارمنستان و آذربایجان منتهی می شود این شهرستان از ۱۶۷۰.۳۱ کیلومتر مربع و همسایگان بزرگ شهرستان مرند به شرق، و اهر به سمت جنوب این منطقه را پوشش داده است . به طور متوسط، عرض شهرستان جلفا ۱۷ کیلومتر مربع می باشد و طول آن ۱۰۰ کیلومتر مربع  می باشد . شهر جلفا پایتخت شهرستان نیز هست .

سرمایه گذاری و مزایای رقابتی جهت ثبت شرکت در ارس

منابع انسانی عالی  (کارشناس و نیروی کار ارزان).

انرژی ارزان وجود دارد

امنیت سرمایه گذاری بالا

انبارداری ارزان و مناسب

زمین های زیاد

معافیت از حقوق گمرکی و موقعیت تجاری جهت واردات مواد اولیه و ماشین آلات

معافیت از مخارج   آداب و رسوم و سنن .

موقعیت تجاری برای واردات اجناس تولید شده در منطقه به تمام نقاط ایران بر اساس قانون ارزش افزوده.

مزایای گمرکی جهت سرمایه گذاری مناسب

افزایش تعداد کالاهای وارداتی به این مناطق آزاد تا ۳۰۰۰۰۰۰ هزار$.

حداقل زمان مورد نیاز جهت ارزیابی و انجام تشریفات تخلیه اجناس

امکان  واردات اجناس خارجی از راه های ترانزیت داخلی و کانتیر

امکان  حمل اجناس با قطار که به خطوط بیرون از کشور متصل می گردد

پذیرش گارانتی جهت تخلیه کالاها از این منطقه.

صورتحساب جداگانه  جهت انبار تخلیه

ورود توافق با صاحبان بار برای واردات و صادرات اجناس از واحد تولید در منطقه.

تخلیه اجناس ثابت بر روی کامیون در کمترین زمان ممکن.

صدور لایحه انبار برای صاحبان اجناس.

قوانین خدمات  توقف برای اجناس موجود در مناطق آزاد 2 برابر بیشتر از همین زمان مورد انتظار  برای ایران می باشد

ساعت خدمات توقف جهت تولید اجناس بی نهایت می باشد.

مزایای قانونی جهت سرمایه گذاران خارجی

استفاده از مزایای و موقعیت های مندرج در قانون ارزش افزوده.

۲۰ سال معافیت مالیاتی جهت فعالیت های گوناگون اقتصادی از تاریخ شروع فعالیت.

معافیت از مخارج  قوانین و منافع تجاری جهت واردات مواد اولیه و ماشین آلات.

صادرات اجناس تولیدی به خارج از کشور با کمترین تشریفات.

آزادی به جهت واردات هر نوع اجناس به جز برای آنهایی که ناقض قوانین اسلامی می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

معرفی منطقه آزاد انزلی

انزلی به عنوان بزرگترین بندر در قسمت جنوب دریای خزر، دارای قدمتی  طولانی در حمل و نقل بین ایران و اروپا. می باشد

واقع چهل کیلومتر مربعی بندر انزلی، منطقه آزاد انزلی یک جایی مناسب جهت ذخیره سازی، ترانزیت می باشد، و دوباره حمل و نقل اجناس به آسیای مرکزی می باشد. با توجه به موقعیت جغرافیایی و برتری های منطقه آزاد انزلی از منابع انسانی ارزان و وارد کار در صنایع کشاورزی و مابقی خطوط تولید و امور تجاری. منطقه آزاد انزلی می باشد در کنار خط ساحلی جنوبی دریای خزر قرار گرفته  است. در این منطقه تجاری، امور مربوط به حمل و نقل و شیلات 350 و 160 سال پیش از تاریخ بوده است. انزلی بشهرستانی است در برای نخستین بار در ایران جهت لذت بردن از نعمت برق در سال 1900 میلادی شده است و دو سال قبل از آن بود که شبکه ارتباطی تلفن و  پل و  کاخ و برج و ساعت و ساختار موج شکن و فانوس دریایی و اسکله و حیات وحش پناهگاه و بندر انزلی تالاب  بین المللی پوشش 18،000 هکتاری با پرندگان دریایی و نیلوفرهای آبی، زیادی از جزایر کوچک و بزرگ، بازاذهای هفتگی محلی بازار، و سواحل ماسه پر زرق و برق در بین جاذبه های توریستی و آثار تاریخی بندر انزلی به چشم می خورد.

در میان پنج کشور همسایه دریای خزر، ایران و بندر انزلی یکی از شلوغ ترین بنادر می باشد و آن را عظیم ترین بندر در شمال ایران می دانند. این است با توجه به محل زندگی خود را در راه ترانزیت شمال و جنوب و کشورهای جنوب شرقی آسیایی و  کشورهای خلیج فارس و جمهوری های آسیای میانه و  روسیه و اروپا در نظر گرفته زیادیمهم می باشد.

ویژگی های جغرافیایی و مزایای ثبت شرکت در انزلی

منطقه آزاد انزلی در امتداد کریدور ترانزیت شمال و جنوب بین المللی واقع شده است و  به عنوان راهرو حمل و نقل  آسیا و اروپا از قرن بیست و یکم بوده است. از طریق روسیه، این راهرو متصل به هلسینکی بندری در شمال اروپا به بنادری در شمال و جنوب دریای خزر و بنادر خلیج فارسی و سپس به کشورهای جنوب و شرقی آسیا.

لذت بردن از جایگاه برتر به دیگر بشریت مقرر گردیده دریای خزر متصل می باشد.
نزدیکی به بنادر آستراخان و لاگان در کشور روسیه، در ترکمنستان، در قزاقستان و کشورباکو در جمهوری آذربایجان است.
داشتن دسترسی به بازارهای کشورهای مستقل مشترک المنافع از روش راه های آبی مناسب می باشد.
نزدیکی به فرودگاه بین المللی شهر رشت و در اختیار داشتن تجهیزات ناوبری کامل می باشد.
در حال نزدیکترین مناطق آزاد به تهران و همچنین غیره صنعتی و مراکز پر جمعیت ترین عنوان بازارهای هدف می باشد.
به طور کامل از حیث مساحت مشخص و داشتن تمام اطلاعات جغرافیایی سایت (
نزدیکی به عظیم ترین ذخایر نفت و گاز در کل دریای خزر.



:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

معرفی منطقه آزاد اروند

پوشش 37،400 هکتاری، منطقه آزاد اروند واقع شده در شمال غربی خلیج فارس می باشد . از این رو  از شهرستانهای آبادان، خرمشهر و مینودشت که واقع در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون تشکیل می باشد شده. منطقه آزاد اروند به عراق و کویت نزدیک  می باشد. این ظرفیت مهم مانند لینک زمینی و ریلی و دریایی و حمل و نقل هوایی که دارد که این منطقه به شدت مهم می باشد.

یک شبه جزیره قشنگ با طول 46 کیلومتر مربع و عرض 3 تا 20 کیلومتری آبادانواقع شده است که در ورودی خلیج فارس  110 کیلومتری غرب شهر اهواز می باشد. شهرستان آبادان پایتختش است و 110 کیلومتری اهواز از نصف النهار مبدا گرینویچ واقع شده بین 30º 22′ 30” عرض جغرافیایی شمالی و 48º 12′ 30” طول جغرافیایی غربی دور می باشد و ارتفاع آن 2 متر بالاتر از سطح دریا می باشد. آبادان مساحتی حدود 2،063.1 کیلومتر مربع را پوشش داده است.

دو رودخانه از اروند و بهمن شیر شناور آبادان هستند. بزرگترین منابع آبی در استان خوزستان ساخته شده اند. این موقعیت ویژه ای در اقتصاد ایران با توجه به وجود پالایشگاه نفت، کارخانه های پتروشیمی و دسترسی به آب بالا دست آورده می باشد. ایجاد اروند جهت تجارت و منطقه آزاد صنعتی در آبادان و خرمشهر در سال های نزدیک اهمیت و جایگاه نافذ این دو شهرستانها دو برابر افزوده گردیده  است.

خرمشهر با مساحت 23 کیلومتر مربع می باشد  و از آن است که در جنوب غربی به شدت ایران در استان خوزستان، در خط ساحلی ممتد خلیج فارسی واقع شده می باشد. با توجه به نزدیکی آن به خلیج فارس و عراق و خرمشهر منطقه ای  استراتژیک از نظر اقتصادی و  تجارت و سیاست می باشد. این شهر دورترین نقطه از استان خوزستان می باشد که در واقع در خط ساحلی از رودخانه اروند قرار دارد.

مزایای بنادر جهت ثبت شرکت در اروند

بندرخرمشهر

پوشش 220 هکتاری، خرمشهر بندر در نزدیکی  منطقه آزاد اروند می باشد و  در محل تلاقی اروند و رودخانه کارون رودخانه واقع گردیده است. به وجود  حمل و نقل و  تجارت و صنعتی و امور اقتصادی، سازمان بنادر و کشتیرانی کارهای خود را تحت 18251 وضوح / 85،382 تصویب گردیده که  توسط شورای عالی تجارت و صنعت مناطق آزاد در 21 جولای آغاز گردیده است. بهره از امکانات بزرگی همچون، ارائه خدمات امور تعمیر و نگهداری و انبارداری و تولید اجناسی مانند بسته بندی  و تولید و مونتاژ و همانند آن به تاجران و صنایع و مالکان معادن و سرمایه گذاران داخلی و خارجی جذب  سرمایه گذاری در این منطقه مهم اقتصادی می باشد.

بندر آبادان

فاصله آبادان بندر از نقطه اولیه اروند رود 50 مایل می باشد و پورت 15 کیلومتر دور تر از ایستگاه راه آهن خرمشهر می باشد. ا بندر آبادان دارای ظرفیت انتقال 300 نفر در شبانه روز و این تعداد به 700 نفر در آینده آتی افزایش می یابد.



:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

پس از اجتماع چندین شریک یا سهامدار یا موسس که دارای هدف مشترکی برای رسیدن اهداف و موضوع خاصی تشکیل میشود شرکت گفته می شود. شرکا و یا سهامداران هر شرکتی می توانند شخصیت های حقیقی و حقوقی باشند. هر شرکت دارای یک هدف می باشد که توسط شرکاء یا موسسین تعیین میگردد و فی مابین یکدیگر قراردادی منعقد می شود که این نوع قرارداد چهارچوبی نام اساسنامه که دارای مفاد مختلفی می باشد تشکیل میگردد.

قانون تجارت7 نوع شرکت تعریف شده است که هر یک خصوصیات منحصر خود را قانون تجارت دارند و دارای اساسنامه های نزدیک هم که دارای مفاد یکپارچه میباشد هستند. اصولا اساسنامه شرکتها مواردی نظیر نام شرکت، اهداف و موضوع شرکت، مدت زمان، مراکز اصلی و یا شع و میزان سرمایه شرکت صورت تفکیک شده نقد و غیرنقد، تعداد سهام شرکت و نوع آنها (بی نام، ممت، بانام، وثیقه و ...) و نحوه انتقال سهم و یا سهم الشرکه که همه این ها جزو مهمترین اقسام اساسنامه می باشد. انواع شرکتها طبق قانون تجارت شامل شرکتهای سهامی خاص و عام و شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای تعاونی و تضامنی و نسبی و موسسات غیرتجاری میباشد.

شرایط شکلی تشکیل شرکت با مسئولیت محدود

الزام تنظیم شرکت نامه و نشر آگهی های آن

قانون تجارت ایران نص صریحی خصوص لزوم تنظیم شرکتنامه وجود ندارد ولی با توجه ماده (97 قانون تجارت) ملاحظه میشود که موسسین شرکت الزاماً باید شرکتنامه بین تمامی افراد تنظیم نمایند و امضا کلیه افراد برسد. تنظیم اساسنامه برای شرکت با مسئولیت محدود علاوه بر شرکتنامه ضروری میباشد زیرا شرکا میتوانند اراده خود را نظر قلمرو و اختیارات و اتخاذ تصمیم و یا حق رای و بالاخره روابط فی مابین آن اعلام نمایند.

با توجه بند 2 ماده 47 قانون ثبت اسناد و املاک با اصلاحات بعدی صلح نامه و هس نامه و شرکت نامه باید طبق سند رسمی تنظیم گردد. طرف دیگر طبق ماده 1 نظام نامه قانون تجارت شرکتهای تجاری باید موجب شرکت نامه تشکیل گردند.
با توجه ماده 197 قانون تجارت ظرف ماه اول تشکیل هر شرکت خلاصه شرکتنامه و منضمات آن مطابق نظام نامه وزارت عدلیه اعلان خواهد شد و نیز برابر ماده 196 قانون تجارت اساسنامه و نوشته هایی که برای ثبت رسیدن شرکت لم است نظام نامه وزارت عدلیه معین می گردد.

نظام نامه منج موارد فوق باید تهران دایره ثبت شرکتها و خارج تهران اداره ثبت اسناد مرکز اصلی شرکت ثبت برسد و طبق ماده 3 نظام نامه تسلیم تقاضانامه دو نسخه الزامی است و علاوه بر آن بر شرکتهای با مسئولیت محدود باید یک نسخه مصدق اساسنامه یک نسخه مصدق شرکت نامه اسامی شرکا که برای اداره شرکت تعیین گردیده اند و بالاخره نوشته امضاء مدیر شرکت حاکی پرداخت تمام سرمایه نقدی و سرمایه غیرنقدی با تعیین قیمت حصه های غیرنقدی نیز تقدیم میگردد.

بعد ثبت شرکت متصدی ثبت باید نسخه ثانی تقاضانامه را با قید تاریخ و نمره ثبت امضاء و مهر اداره ممهور نموده و متقاضی بدهد این سند، سند ثبت شرکت محسوب میگردد. متعاقباً ظرف یک ماه اول ثبت هر شرکت خلاصه شرکتنامه و منضمات آن توسط اداره ثبت محل روزنامه رسمی و یا یکی روزنامه های کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت هزینه خود شرکت منتشر گردد.



:: بازدید از این مطلب : 417
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

هیئت مدیره :

در بدو تاسیس سمت هایی که برای افراد انتخاب میشود عبارت است از :
1 مدیر عامل 2- رئیس هیئت مدیره 3-نایب رئیس هیئت مدیره 4- عضو هیئت مدیره
که البته مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره الزامی بر فرد بودن و یا زوج بودن افراد نیست.
برای افرادی که مدعی نداشتن هیچ شریکی هستند و می گویند من تنها هستم و شریکی نمی خواهم گزینه هایی مثل مادر ، خواهر ، پدر به عنوان شریک مناسب است.



:: بازدید از این مطلب : 668
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

یک واحد ثبتی برای شروع فعالیت خود در در بازار کسب و کار در ابتدا نیاز به ثبت رسمی و قانونی شرکت در اداره ثبت شرکت ها می باشد که لازمه آن طی مراحل قانونی آن می باشد در این میان برخی از کسب و کارها نیازمند دریافت مجوز و یا به عبارتی جواز تاسیس می باشند در تعریفی از جواز تاسیس اینگونه اشاره شده است که :
مجوز فعالیت به سندی اطلاق می گردد که بر اساس آن فعالیت اقتصادی هز شخصی از طرف یکی از مراجع ذیصلاح تایید شده باشد که البته این مراجع نسبت به نوع فعالیت انتخاب شده متفوت می باشد و هریک از مشاغل نیاز به کسب مجوز از مرجع متفاوتی دارند .
لیستی از فهرست مشاغلی که نیاز به دریافت مجوز دارند و همچنین مراجع ذی صلاح جهت دریافت مجوز تهیه شده است :
1-کلیه موضوعات مربوط به امور بانکی و پولی از جمله تأسیس بانکها و موسسات اعتباری، صندوقهای قرض الحسنه، هرگونه اشتغال و تصدی به عملیات بانکی، هرگونه معامله مربوط به طلا، نقره و ارز، ورود و صدور پول ایران و ارز، قبول و نگهداری امانات طلا و نقره و ... ، تأسیس شعبه و نمایندگی بانکهای خارجی ( مرجع دریافت مجوز: بانک مرکزی جمهوری اسلامی)
2-کلیه فعالیتهای بیمه ای: تأسیس شرکتهای بیمه ای با هر موضوع مرتبط با بیمه، نمایندگی شرکتهای بیمه، عرضه هرگونه خدمات بیمه‌ای (مرجع دریافت مجوز: بیمه مرکزی ایران)
3-کلیه فعالیتهای مرتبط با بورس (مرجع دریافت مجوز: سازمان بورس اوراق بهادار)
4-کلیه تغییرات و تصمیمات شرکتهای دولتی که مطابق اصل 44 مشمول واگذاری به بخش خصوصی هستند. (مرجع دریافت مجوز: سازمان خصوصی سازی)
5-کلیه شرکتهای تعاونی در شرف تأسیس (مرجع دریافت مجوز: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی- اداره تعاون شهرستان مربوطه)
6-شرکتهای تعاونی فرش دستباف مرجع (دریافت مجوز: وزارت جهاد کشاورزی- اتحادیه تعاونی روستایی فرش دستباف)
7-کلیه فعالیتهای فرهنگی و هنری شامل: 1. امور فرهنگی، هنری، سینمایی، مطبوعاتی، خبری و خبرگزاری و نشریه از جمله تبلیغات 2. ایجاد نمایندگی خبرگزاری و رسانه های خارجی و داخلی و نشر نشریات عمومی یا تخصصی 3. طراحی و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت روزنامه نگاری، روابط عمومی و خبرنگاری 3.تهیه و تنظیم، مشاوره و اجرای برنامه های تبلیغاتی و خبرنگاری و روابط عمومی 4. تهیه و تنظیم، مشاوره و اجرای برنامه های تبلیغاتی و روابط عمومی از طریق تأسیس کانونهای آگهی و تبلیغاتی، تأسیس دفتر خدمت رسانی به خبرنگاران و روزنامه نگاران 5. چاپ و نشر کتاب و لیتوگرافی و ترجمه متون و مقالات و کتب 6. طراحی و برگزاری دوره های آموزشی فرهنگی و هنری و سینمایی و مطبوعاتی 7. برگزاری جشنواره های هنری و نمایشی و سینمایی و مطبوعاتی، و خبرنگاری و روزنامه نگاری 8. تهیه فیلمهای سینمایی و تلویزیونی از جمله فیلم کوتاه، مستند و انیمیشن 9. تأسیس نمایشگاه و نگارخانه هنری و فرهنگی و مطبوعاتی و سینمایی 10. تأسیس موسسات فرهنگی در قالب فعالیتهای فرهنگی دیجیتال از جمله تصدی رسانه برخط و پدید آوردن، تهیه کردن و عرضه بسته های نرم افزاری رسانه ای و بسته نرم افزاری رسانه پرداز 11. تولید و تکثیر حامل های دیجیتال و خدمات مرتبط، نشر دیجیتال، تصدی، توسعه و پشتیبانی مرکز بازی و سرگرمی دیجیتال، ارائه انواع خدمات ویرایش مربوط به مسائل فرهنگی 12. طراحی و برگزاری نمایشگاه مد و لباس 13.فعالیتهای قرآنی و دینی 14.تأسیس مراکز فرهنگی اقلیت دینی رسمی کشور (مرجع دریافت مجوز: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی- اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه)
8-موضوعات فعالیت قرآنی و مذهبی (مرجع دریافت مجوز: سازمان تبلیغات اسلامی و یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
9-موضوعات فعالیت در زمینه حج و زیارت از جمله ثبت نام و تنظیم مسافرتهای زیارتی و ذخیره مکان و هرگونه خدمات زیارتی، ارائه خدمات زیارتی به زائران کشورهای اسلامی، برگزاری هرگونه تور زیارتی و سیاحتی و دینی (مرجع دریافت مجوز: سازمان حج و زیارت)
10-فعالیتهای گردشگری و مسافرت از جمله کلیه خدمات ایرانگردی و جهانگردی، فعالیت دریافت پاسپورت، تأسیس دفاتر گردشگری، مراکز اقامتی، مراکز پذیرایی و موزه، خرید و فروش و نگهداری و تبلیغ و ورود دستگاههای فلزیاب (مرجع دریافت مجوز: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری)
11-کلیه موضوعات علمی، آموزشی، پژوهشی از جمله امور تحقیقاتی علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی، ایجاد یا گسترش واحدهای آموش عالی یا موسسه تحقیقاتی یا موسسات آموزشگاههای علمی آزاد، همچنین برگزاری دوره های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت برای دوره های کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد – تأسیس دانشگاه و مراکز تحقیقاتی – تأسیس و تشکیل فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی – خدمات آموزش عالی و پژوهشی و فناوری امور دانشجویی- مشاوره و انواع خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور- تأسیس موسسات فعالیتهای آموزشی از جمله دوره های آموزش عالی آزاد، دوره های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت، کلاسهای کنکور برای دوره های کارشناسی ناپیوسته، ارشد و دکترا تحت عنوان موسسه آموزش عالی آزاد (مرجع دریافت مجوز: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)
12-خدمات حمل نقل جاده ای کالا و مسافر بین شهری یا خارج از کشور به روشهای زمینی، هوایی، ریلی، دریایی و ... (مرجع دریافت مجوز: وزارت راه و شهرسازی- سازمان حمل و نقل پایانه های کشور)
13-فعالیتهای آزاد فنی و حرفه ای از قبیل تأسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای به صورت دوره های فراگیری مهارت، حرفه در رشته های معین بر اساس استانداردها و مهارت های آموزشی مشاغل همانند دوره های آموزشی تایپ، حسابداری و کامپیوتر و ... (مرجع دریافت مجوز: سازمان فنی و حرفه ای)
14-فعالیتهای مرتبط با علوم اسلامی و حوزه های علمی (مرجع دریافت مجوز: شورای گسترش حوزه های علمیه)
15-فعالیتهای مرتبط با سازمان بهزیستی: تأسیس مهد کودک، مراکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست و خیابانی، خانه سلامت دختران و زنان، مجتمع ها و مراکز خدمات بهزیستی، کلینیک و اورژاسنهای مددکاری و احتماعی، مراکز خدمات مشاوره ای اجتماعی، مراکز توانبخشی معلولین، مراکز حرفه آموزی معلولین، مراکز توانبخشی و نگهداری سالمندان، مراکز توانبخشی و درمانی بیماران روانی مزمن، مراکز خدمات مشاوره ژنتیک، مراکز درمانی و بازتوانی معتادین، انجمن ها و موسسات غیر دولتی و غیره که در راستای اهداف سازمان بهزیستی کشور کمک می کنند. (مرجع دریافت مجوز: سازمان بهزیستی)
16-فعالیت در زمینه ngo(سازمان‌های مردم نهاد) و احزاب (مرجع دریافت مجوز: وزارت کشور- اداره کل سازمانهای مردم نهاد)
17-فعالیتهای حفاظتی و مراقبتی ( نیروی انتظامی)
18-فعالیتها و تغییرات شرکتهای وابسته به شهرداری (مرجع دریافت مجوز: شورای اسلامی شهر)
19-پیشخوان دولت الکترونیک (مرجع دریافت مجوز: سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات رادیویی و کارگروه استانی دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک در استانداری)
20-فعالیتهای مرتبط با سلاح و اسلحه (مرجع دریافت مجوز: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)

21-فعالیت مترجمی اسناد (مرجع دریافت مجوز: ارائه پروانه مترجمی رسمی قوه قضائیه)
22-فعالیت خدمات حمل و نقل و مسافرت هواپیمایی (مرجع دریافت مجوز: سازمان هواپیمایی کشوری)
23-کلیه خدمات حسابرسی، بازرس قانونی شرکت، ارزیابی سهام و سهم الشرکه، داوری مالی و مشاوره، مدیریت مالی و طراحی و پیدا سازی سیستم های مالی – خدمات مالی و حسابداری مالی و مالیاتی و نظارت بر تصفیه (مرجع دریافت مجوز: جامعه حسابداران رسمی ایران).



:: بازدید از این مطلب : 764
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir

 
 
 



:: بازدید از این مطلب : 708
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 تير 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد